Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноНајновијеТрансфериФудбал

Сага је готова: Звездан Терзић потврдио – Луис Ибањез Звездин три године!

Највећа сага летњег прелазног рока се завршила позитивно по Црвену звезду. Аргентинац са хрватским пасошем, Луис Ибањез, коначно је договорио све услове са црвено-белима и ставиће се на располагање Миодрагу Грофу Божовићу.

Леви бек је претходна два дана тренирао са Црвеном звездом, данас је требало да буде представљен заједно са Португалцем Виериом, али је дошло до застоја у трансферу. Уследиле су гласине да се и „Вечити ривал“ укључио у борбу за његов потпис, али ипак у току дана је дошло до коначног договора са Црвеном звездом.

Блажо Раосављевић је данас на питање зашто Ибањез није на промоцији, одговорио – “ Технички детаљи, нема проблема. Менаџер му је јако студиозан , а ми очекујемо да Ибањез буде исто тако студиозан и на терену.“

Ибањез је рођен у Буенос Аиресу 1988.године, изданак је школе славне Боке Јуниорс, за коју је одиграо две утакмице, а седам година је са успехом наступао за Динамо из Загреба. Био је на позајмици у Расингу, а претходних 6 месеци је провео у мађарском Ђеру, који је крајем сезоне банкротирао.

Повезане вести

1 comment

nesat francija јул 1, 2015 at 21:04

ja sam svezdas nije mi jasno zasto nije prestavlen u medi i u zvezdinoj dresu kao svi ostali igraci molivas da mi odgovorite

Reply

Leave a Comment