Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Тикет лига завршена – поклони спремни

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком у најуспешнијој сезони у историји клуба успешно је реализовала и један занимљив пројекат за навијаче који је по први пут организован на овим просторима. Наиме, сви власници годишњих карата за сезону 2014/2015 међусобно су се такмичили у јединственој Звездиној Тикет лиги. Сваки долазак на утакмицу коју је Звезда играла као домаћин валидиран је са 1, 2 или 3 поена у зависности од атрактивности противника, а по завршетку сезоне сублимирани су сви резултати.

За укупно 100 најуспешнијих навијача у Тикет лиги, односно власника сезонских улазница који су сакупили највише поена, КК Црвена звезда је заједно са својим спонзорима: ТЕЛЕКОМ СРБИЈА, ИДЕА, СПОРТ ВИСИОН и ПИОНИР припремила поклоне који ће бити подељени у среду у 12 сати у просторијама клуба на Малом Калемегдану (обавезно понети сезонску карту на увид).

Ранг листу са серијским бројевима сезонских карата можете погледати ОВДЕ, а све добитнике, верне ЗВЕЗДАШЕ, позивамо да дођу на Калиш да се дружимо у просторијама клуба и да преузму своје поклоне. Сви они који не буду у могућности да дођу, своје поклоне ће моћи да преузму у наредним данима уз обавезно доношење на увид сезонске улазнице.

Повезане вести

Leave a Comment