Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Божовић: Сад имамо солидан тим, мислим да ће Веред и Матос бити појачања

Остала су још три дана до прве утакмице Црвене звезде у Европи након паузе и до дебија Грофа Божовића на клупи црвено-белих. Појачања нису стигла на време, па је за меч са Каиратом дозвољено пријавити само једно. То ће бити Израелац Идан Веред, који је данас са Бразилцем Матосом промовисан на Маракани.

Божовић мисли да ће они бити појачања.

Веред и Матос су права појачања, очекујем да добијемо продорност по боковима са њима.

Аргентинац Луис Ибањез је тренирао са екипом, а Португалац Уго Вијера је стигао касно синоћ у Београд, па је данас са трибине посматрао нове саиграче. У току сутрашњег дана се очекује и њихова званична промоција.

Вијера је играо за Торпедо прошле сезоне. Добар играч, јак на лопти, брз, дриблер, зна да реши један на једанм професионалац. Можемо да га искористимо и по крилу.

Што се тиче тима за наредну сезону, Божовић мисли да Звезда има солидан тим, тренутно.

Задовољан сам, али смо свакако закаснилиИмали смо неколико момака на Новом Зеланду, двојицу  у Чешкој, били су необични услови за радИмамо солидну екипу, али је штета што појачања нису стигла раније, јер бих могао да рачунам на њих за утакмице против Каирата. 

NIK_7183Утакмица Црвена звезда – Каират се игра у четвртак, на нашем највећем стадиону од 20.45. Улазнице су у продаји од сутра.

Повезане вести

1 comment

Anonymous јун 30, 2015 at 03:19

ajmooo

Reply

Leave a Comment