Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Небојша Човић: Ево прилике да се пребројимо, буди Звездаш, заради и помози!

По завршетку продаје сезонских карата у претпродаји, КК Црвена звезда покренула је нову акцију – реактивирања чланства.

Од 1. јула, сви који буду желели да постану чланови клуба са Малог Калемегдана оствариваће с тим у вези прописана права и обавезе, али ће стећи и додатну корист, поседовањем ЗВЕЗДАШ лојалти картице.

На представљању тог пројекта, председник Звезде Небојша Човић говорио је о значају обнављања чланства и потенцијалних прихода који би клуб могао да стекне са те стране.

„Управо од тога зависиће какве ћемо тимове имати, какве ћемо буџете имати и какве ћемо резултате правити. Нагађа се дуго колико милиона навијача има Црвена звезда, па ево прилике да се пребројимо и да то пребројавање буде опште корисно. Да буде корисно и за њихову породицу, кроз нову лојалти картицу, као и за клуб и за све што звездаши очекују, пре свега резултате“, рекао је први човек шампиона Србије на Малом Калемегдану.

Човић је подсетио да је за клубом јако успешна и трофејна сезона, али и да један од приоретних Звездиних задатака и даље остаје њено постављање на одржив финансијски систем.

„Нама је јако важно да нас не занесу трофеји које смо освојили, у смислу да смо све узели – пионири, јуниори, кадети… Млади тим ФМП је, такође, освојио КЛС, први тим регионалну титулу, трофеј домаће Суперлиге… Све то је јако лепо, али то подиже летвицу и очекивања. Да бисмо држали тај ниво морамо да обезбедимо финансије, а Црвена звезда никада није излазила са приступом да тражи и кука од државе. Она ће нам дати колико може и бићемо захвални“, додао је председник клуба са Калемегдана.

КК Црвена звезда поделила је чланске карте у неколико категорија.

– Звездаши млађи од 18 година добиће карту ‘Звездаш јуниор’, која ће годишње коштати 300 динара.
– За пензионере је креирана картица „Звездаш ветеран“ и она ће коштати 400 динара годишње
– „Звездаш студент“ картица коштаће 500 динара годишње
– У категорију „остали“ спадаће власници „Звездаш“ картице која ће коштати 900 динара. Под осталима је подразумевана и подкатегорија „звездаш плус“, која предвиђа могућност да ти чланови дају 2.000 и више динара као вид годишње чланарине.

Звездаш чланска карта биће, дакле, лојалти картица, која ће својим власницима омогућити и повраћај новца, у износу од један од пет одсто на текући рачун, при куповини у партнерским фирмама, чији је списак објављен на клупском сајту.

„Морам да истакнем да је подкатегорија ‘звездаш плус’ настала на предлог наших одређених чланова, који су препознали идеју да се помогне клубу у стварању одрживог система. Држимо се тог концепта и жеља нам је да Црвену звезду поставимо искључиво на тржишним основама. Систем чланства у нашим клубовима је одавно замро и на овај начин покушавамо да га анимирамо. Да члан Црвене звезде овом картицом уштеди, а и да обезбеди и бенефите за клуб“, додао је Човић и позвао и навијаче из дијаспоре да се укључе у овај пројекат.

Први човек Црвене звезде није у понедељак говорио о темама које нису у вези са овим пројектом. О стручним, кадровским и такмичарским актуелностима најавио је разговор са новинарима крајем ове или почетком следеће недеље.

Велику пажњу компанија Lyoness поклања друштвеној одговорности кроз своје две фондације, а сви у фирми су посебно поносни на сарадњу која је склопљена са МастерЦард-ом на глобалном нивоу и која ће ускоро своју практичну примену добити и у Србији.

О свим погодностима које доноси лојалти програм Lyonessa и који ће омогућити ЗВЕЗДАШ чланска карта говорио је Стеван Нићифоровић:

– Компанија Lyoness је у још у оснивању схватила да купац на глобалном нивоу није конкурентан, већ само када се удружи. Наш приступ еволуција је у томе што купци први пут у историји за оно што купују добијају поврат од 1 до 5 одсто код трговаца партнера. Ово је картица која важи за цео свет. У чак 47.000 фирми у свету можете да се идентификујете и остварите бенефит. Други бенефит је у томе да сваки звездаш који препоручи ЗВЕЗДАШ картицу биће награђен код трговца, јер је повећао волумен те фирме, која ће га наградити новцем. Та препорука може да се врши на свих пет континената, јер Лајонес послује у 47 земаља. На овај начин, навијачи Црвене звезде моћи ће да и додатно зараде неки новац. Трећи велики бенефит који Лyуонесс пружа су шопинг поени – валута унутар лајонеса, са којом ће сваки купац остварити 20 до 30 посто повећања своје куповне моћи на месечном нивоу. Шопинг поени се остварују куповином у партнерским фирмама и његова вредност је од 5 до 10 евра. Партнерске фирме дају шопинг дилове само за чланове овог система. То на пример значи да ако хоћемо да купимо кошуљу или сат у партнерској фирми за 100 евра, то у партнерској фирми значи да ћете уз шопинг поене имати рецимо 20 одсто попуста. Додао бих и да ћемо све ове ствари о којима данас говоримо детаљно објаснити преко интернет сајта и преко флајера које смо заједно конципирали. Сваки звездаш који поседује своју картицу врло једноставно знаће које су партнерске фирме и како ће моћи да реализује све бенефите – закључио је Нићифоровић.

Повезане вести

2 comments

Lord Nikon јун 30, 2015 at 16:20

Zvezdas nezaposleni kategorija ne postoji?

Reply
Mississauga јун 29, 2015 at 23:05

Gospodine Covicu morate prvo da prestanete da placate botove !

Reply

Leave a Comment