Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Гуровић наградио кампере на Златибору

У моје време нажалост није било оваквих кампова. Организација је на изванредном нивоу, услови за рад су врхунски, а Звезда је заиста направила камп за понос – речи су прослављеног репрезентативца и садашњег тренера ФМП-а Милана Гуровића који је боравио на Златибору и као промотер Звездиног кампа дружио се са младим камперима.

Бившем првотимцу црвено-белих припала је та част да малишанима уручи специјалне дипломе и медаље за успешно завршен камп. Гуровић им је пренео део својих играчких искустава, али и дао и неке веома корисне тренерске савете.

Морам да истакнем да је присутност младих и талентованих играча на камповима од изузетне важности. Пре свега јер су у прилици да седам, осам дана буду максимално фокусирани на кошарку. На тај начин имају могућност да у значајној мери унапреде своју обученост у техничком, али и тактичком смислу. Такође, јако је значајно да се науче да буду део групе, да раде тимски што ће им много значити не само у кошаркашкој каријери већ и у животу – поручио је Гуровић.

Звездин кошаркашки камп на Златибору у наредном периоду имаће међународни карактер пошто ће осим младих кошаркаша из наше земље угостити и велики број малишана из Русије, Исланда, Македоније, Грчке… Њих ће посетити и са њима ће се дружити Звездин првотимац Бранко Лазић, који је недавно продужио уговор са црвено-белима.

Сви капацитети кампа на Златибору су попуњени па је због великог интересовања Звездин камп од 1. до 7. јула организован и у Врњачкој Бањи. Полазници кампа ће тренирати  у велелепној хали Владе Дивац, а промотер ће бити капитен Црвене звезде Лука Митровић. За овај камп има још веома мало слободних места, а више информација можете сазнати преко броја телефона 066/325-955.

Повезане вести

Leave a Comment