Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бруно Матос треће појачање

Бразилски везиста Бруно Матос треће је појачање Црвена звезде у летњем прелазном року.

Матос је претходне сезоне наступао за Нови Пазар у чијем дресу је на 22 првенствене утакмице постигао четири гола, међу којима је један био и у ремију против Партизана (1:1) у јесењем делу шампионата. Бразилац није скривао своје одушевљење приликом доласка на наш највећи стадион:

Једва чекам да да играм пред Делијама. Могу да очекују да ћу бити на сваком мечу у најјачем издању, даћу све од себе да помогнем Звезди да се врати на пут старе славе. Морамо много да радимо да бисмо постали прваци и отишли што даље у Лиги Европе.

Матос је пре Новог Пазара био члан бројних бразилских клубова међу којима је био и славни Палмеирас. Играо је и за Нороесте, Жуазеиро, АСА-у, Насионал и Жуазеиренсе, али је тек у Србији показао своје право лице.

Црвено-бели су пре Матоса ангажовали дефанзивца Зорана Рендулића и израелског везисту Идана Вереда, док су клуб напустили Дарко Лазић, који је за 150.000 евра прешао у руски Анжи из Махачкале и Ифеани Оњило, који је за 400.000 евра постао члан Ал Фајсалија из Саудијске Арабије.

Звездан Терзић је најавио да португалски нападач Вијера у недељу стиже на преговоре, али и да је клуб близу договора са аргентинским левим беком Луисом Ибањезом и везистом Срђаном Плавшићем из суботичког Спартака.

Повезане вести

3 comments

pencic goran јун 30, 2015 at 14:11

ko zna VAZNO je DA RAJKOVIC OSTANE I LUKA JOVIC I RISTIC I TRIFUNOVIC ZLATNI OMLADINCI ONI SU NOSIOCI IGRE

Reply
Vaske_tb јун 29, 2015 at 00:07

Nije mi jassno čemu? Koliko to stranaca sme da igra ž, tj da bude na terenu? Dovoditi strance da bi sedeli na klupi ili tribinama je debilizam. Svaka čast upravi, jako ste inteligentni. Bravo.

Reply
dux јун 28, 2015 at 11:13

Svidja mi se profil igraca kakve dovodimo,uglavnom su to dosta brzi fudbaleri,sto je veoma vazno u danasnjem fudbalu..nadam se da ce nam oni doprineti da konacno imamo dobru tranziciju u napadu,sto nam je jako falilo prethodnih godina…plasi me samo da ne udjemo u problem sa brojem stranaca,posto je koliko znam tri maksimum u protokolu ove sezone …

Reply

Leave a Comment