Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездаш чланска карта је и ЛОЈАЛТИ картица

Кошаркашки клуб Црвена звезда покреће још један амбициозан пројекат који ће омогућити бројне бенефите својим навијачима, али и обезбедити клубу да приходује одређена финансијска средства. Реч је о поновном покретању чланства у КК Црвена звезда које ће стартовати 1. јула. Сви они коју буду желели да постану чланови КК Црвена звезда неће само остваривати права и обавезе које су прописане Статутом клуба, већ ће имати и додатну корист јер ће њихове чланске карте уједно бити и лојалти картице. То практично значи да ће власницима ЗВЕЗДАШ чланске карте бити обезбеђен повраћај новца (на текући рачун) приликом куповине робе широке потрошње, а сваком употребом картице финансијску корист ће имати и КК Црвена звезда.

Овај револуционарни пројекат и нешто потпуно ново на овим просторима КК Црвена звезда ће реализовати са светски познатом компанијом Лyонесс која сарађује са преко 47.000 партнерских фирми у читавом свету.

ЗВЕЗДАШ чланска карта обезбеђује повраћај новца у износу од 1 до 5 одсто за коришћење услуга куповину робе продајним објектима многобројних фирми у Србији (списак свих партнерских фирми можете пронаћи ОВДЕ). Такође, ЗВЕЗДАШ чланска карта ће омогућити и следеће бенефите:

– 20% попуста на куповину Звездиних дресова и комплетног асортимана у Цхампион и Спорт Висион продавницама

– 10% попуста на куповину дневних карата за Звездине утакмице

– 10% попуста за Звездин летњи кошаркашки камп

– 10% попуста за чланарину у школи кошарке Црвена звезда

– 5% попуста на куповину производа у Звездином ФАН СТОРЕ-у

– права и обавезе везана за ЧЛАНСТВО које су прописане Статутом клуба

– право присуства на отвореном тренингу пред почетак нове сезоне, могућности упознавања са играчима и члановима стручног штаба, учешће у поклон играма, право првенства куповине сезонских карата.

Важна напомена је да ће ЗВЕЗДАШ чланске карте моћи да прибаве и навијачи у дијаспори путем интернета, а с обзиром да комапнија Лyонесс послује на глобалном нивоу и они ће моћи да користе могућност повраћаја новца приликом куповине и то у 46 земаља широм света (Швајцарска, Немачка, Аустрија, Словенија, Италија, САД, Аустралија…).

Као што је и најављено током кампање за претпродају сезонских улазница сви власници годишњих карата за сезону 2015/2016 бесплатно ће добити ЗВЕЗДАШ чланске карте, што ће бити још једна погодност, а износ годишње чланиране, која ће имати неколико категорија, биће објављена у наредним данима као и много других појединости везаних за читав пројекат.

Повезане вести

Leave a Comment