Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

ФК Црвена звезда, још једном, честита селектору Вељку Пауновићу, играчима омладинске репрезентације Србије и читавој фудбалској Србији освојену титулу шампиона света. Остварен је успех који је историјски за српски фудбал, и доказ да имамо будућност.

Златна медаља са Новог Зеланда је пре свега успех српских клубова, кроз чињеницу да 17 репрезентативаца игра у српском шампионату. У њих су улагали српски клубови, обезбеђивали им услове за рад, стипендије, тренере, и све што им је потребно да постану врхунски репрезентативци. Зато честитка Црвене звезде и иде ка, пре свих, Партизану, Војводини, ОФК Београду, Чукаричком и Спартаку, клубовима који су уз Црвену звезду дали репрезентативце, не заборављајући, наравно, ни играче који долазе из иностраних клубова, а такође су поникли у српском фудбалу.

Важно је све ово знати и запамтити јер смо ових дана сведоци потребе Томислава Караџића да иза успеха омладинске репрезентације сакрије све своје поразе. Поразе које су, нажалост бројни, и који су много коштали српски фудбал. ФК Црвена звезда неће дозволити да се Караџић крије иза успеха који је најмање његов.

Тужни резултати сениорске селекције су право огледало рада Томислава Караџића, као и један бод који имамо у досадашњем току квалификација за Европско првенство.

Помињање Црвене звезде у негативном контексту у последњем саопштењу Томислава Караџића, још један је случај без преседана којим председник ФСС шири примитивизам и нетолеранцију. Пишући таква саопштења у којима доминира мржња и „позив на линч“, Караџић још једном доказује да је човек прошлости. Зато ФК Црвена звезда још једном понавља да српски фудбал нема будућност са Томиславом Караџићем.

Фантастичан успех омладинске репрезентације не сме да буде „покривач“ Томислава Караџића. ФК Црвена звезда се нада да ће Томислав Караџић отићи довољно брзо, како не би стигао да уништи чак и златне момке српског фудбала.

Повезане вести

Leave a Comment