Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Фудбалери Црвене звезде о противнику

Освануо је најтоплији дан од доласка Црвене звезде у Терме Чатеж. Лепо време потрефило се и са првим преподневним тренингом на овим припремама који је почео у 10:30.

Кренуло се са фитнес вежбама, истезањем, али и склековима и трбушњацима. Ово је до сада био најдужи период рада без лопте, а тренер Божовић је због тога одржавао позитивну атмосферу како би играчи што лакше поднели захтеве његових помоћника.

После склањања простирки за фитнес уследило је трчање, а онда су изнете лопте и голови. На програму је била вежба шутирања, а сваки играч је имао задатак да затресе мрежу и ногом и главом.

Фудбалери ће данас имати тренинг и од 17 часова, а у међувремену су сазнали вести са жреба из Ниона.

– Прву утакмицу играмо на нашем стадиону, и потрудићемо се да одиграмо добро, остваримо добар резултат, и потом у Казахстан отпутујемо мирни – био је јасан Петар Орландић.

Душан Анђелковић је био нешто одређенији, с обзиром да познаје неколицину фудбалера Каирата.

– Каират је можда и најтежи противник из ове групе, али ми смо Црвена звезда и самим тим смо фаворити. Што се тиче нашег противника, у казахстански фудбал се много улаже у последње време и клубови им напредују. Познајем тројицу играча, а двојица су играла са мном. То су шпиц, Џерард, и Исаел, Бразилац, озбиљан играч. Верујем да имају и пар добрих странаца. Искрено, нема много разлике у томе да ли прво играмо код нас или у гостима, али можда је и добро што ћемо сезону почети пред нашим навијачима – сматра Анђелковић.

Повезане вести

1 comment

Red јун 22, 2015 at 22:16

Pobedili ih jesmo ali su igrali Vidić, Gvozdenović, Krivokapić…

Reply

Leave a Comment