Moja Crvena Zvezda
Архива

Nastavljena dominacija mlađih kategorija

Mlađe kategorije FK Crvena zvezda

Sreda 24. avgust bila je radna za mlađe kategorije FK Crvena zvezda. Na programu su bili mečevi 2. kola prvenstva Srbije u omladinskoj, kadetskoj i pionirskoj konkurenciji. Ono što je obeležilo drugu rundu, svakako je nastavak dominacije mladih nada Crvene zvezde u svim kategorijama.

Omladinci našeg kluba odigrali su prvi susret u novoj sezoni, pošto je meč 1. kola sa OFK Beogradom odložen. Omladinci su gostovali u Inđiji i odigrali retko zanimljiv susret.

Inđija : Crvena zvezda  3:4

Mladi igrači Inđije su pružili dostojan otpor, ali na kraju su morali da se pomire sa časnim porazom. U narednom kolu, omladinci FK Crvena zvezda dočekaće ekipu čačanskog Borca.

Kadeti Crvene zvezde gostovali su u Užicu i zabeležili pobedu nad domaćom Slobodom.

Sloboda : Crvena zvezda  1:2

Iako rezultat to ne pokazuje, naši kadeti su mnogo lakše došli do pobede. Strelci za našu ekipu bili su Stamatović u 18. i Biščević u 56. minutu, dok je počasni pogodak za Slobodu postigao Pavlović u 76. minutu susreta. U narednom kolu, kadetska ekipa FK Crvena zvezda dočekaće ekipu Loznice.

I pioniri našeg kluba bili su uspešni na gostovanju. Mlade nade su protutnjale Smederevom.

Smederevo : Crvena zvezda  0:3

Nakon prošlonedeljne ubedljive pobede, naši pioniri su nastavili pohod na šampionsku titulu koja im je prethodne sezone jedino u ovoj konkurenciji izmakla. U narednom kolu pioniri će kao i kadeti dočekati ekipu Loznice.

Повезане вести

11 comments

Leave a Comment