Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеРепрезентацијаФудбал

Михаило Ристић о великом успеху Србије на СП У20

Лука Јовић и Михаило Ристић, иако чланови репрезентације која се овог јутра окитила светским златом, због повреде односно операције, нису били на завршници првенства.

Они су, ипак, редовно из својих соба у Термама Чатеж пратили сваки минут који су њихови другови проводили на терену, и вероватно не постоји неко ко се више радовао овом успеху.

– Била је веома тешка утакмица. Бразил је изузетан ривал, вероватно најбољи од свих против којих смо играли на овом светском првенству. Ушли смо у продужетак иако смо дали гол на време, нисам очекивао да ће Бразил онако брзо изједначити, али, ушли смо у продужетак. Макса је у 118. минуту извукао онакав спринт, реаговао онако хладнокрвно у завршници, и не знам шта да кажем… Светски смо шампиони! Не знам шта друго да кажем, од тога боље не може – рекао је Ристић након велике утакмице коју су одиграли његови другови.

Он је истакао да једва чека да их све види када се врате из далеког Новог Зеланда.

– Још сам под утиском. Треба их пустити да овај успех прославе на миру. Једва чекам да се врате у Београд, да се и ја вратим, да им честитам људски и да заједно то прославимо – рекао је Ристић.

Повезане вести

Leave a Comment