Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Браво Орлићи!

Репрезентација Србије коју чине играчи до 20 година, пласирала се у финале светског првенства!

У трећој утакмици заредом коју су „Орлићи“ преломили након продужетака, по други пут на овом турниру савладан је Мали, резултатом 2:1 (након регуларних 90 минута, резултат је гласио 1:1). На тај начин, ова генерација фудбалера предвођена са клупе селектором Вељком Пауновићем, наставила је да граби ка најсјајнијем одличју, након што се пре две године на европском првенству окитила златом.

Још једна утакмица дели наше момке од новог историјског успеха, а последња препрека капитену репрезентације Рајковићу, Грујићу, Јовановићу и осталима, биће вршњаци из Бразила. Да ли ће „Орлићи“ оставити вечни траг на далеком Новом Зеланду, сазнаћемо за неколико дана.

zzzzzzzzzsoba05

Своје другове из репрезентације бодрили су и фудбалери Црвене звезде који због повреда нису могли да отпутују на првенство света – Михаило Ристић и Лука Јовић. Они су, у друштву још неколицине фудбалера, што млађих, што старијих, помно из својих соба пратили дешавања на терену, и уз узвике бодрења, радости, неверице и на крају ипак велике среће, прошли све кроз шта су пролазили и „Орлићи“.

На крају, шта год да ураде у финалу, „Орлићи“ су већ доказали да српски фудбал има, и да никада није ни престајао да има велики потенцијал који је само потребно усмерити на праву страну. „Само“. Надамо се да ће одговорни људи у српском фудбалу напокон и почети да раде у интересу самог фудбала, како би и старије селекције заузеле место у рангу светског фудбала које квалитетом и заслужују.

Повезане вести

Leave a Comment