Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Калинић: Није пресудио мој кош, ово је тимска победа!

Црвена звезда налази се на корак од титуле шампиона Србије. Победом у другој утакмици финалне серије плеј-офа против Партизана 72:69 црвено-бели су се веома приближили тако жељеном трофеју који чекају још од 1998. године. Изабраници Дејана Радоњића још једном су показали непоколебљив карактер, велику борбеност и у пакленој атмосфери Пионира успели да забележе веома важну победу:

Честитам играчима Партизана, њиховом стручном штабу и навијачима. Није била толико лепа утакмица, ретко кад је финале лепо. Био је ово прави такмичарски утакмица, на резултат, било је и лепих потеза, омакли су нам се – рекао је у уводном излагању на конференцији за медије после меча Никола Кaлинић и потом додао:

Изузетно су тешки услови, очекивали смо их, али како је нама, тако и њима. Успели смо да победимо, могли смо и раније да завршимо, али неким грешкама, првенствено мојим, па онда и саиграча, загорчали смо себи живот. Надам се победи у трећем мечу и да прекинемо тај низ Партизана, после не знам колико година.

На констатацију новинара да је победника одлучио његов кош, готово пресликан после скока у нападу као против Будућности у АБА лиги, Калинић је рекао:

Прошла ми је и та сцена из Подгорице кроз главу после те акције. Била је то нека минијатура Цирбеса и мене, договарали смо се и никада нисмо успели да је изведемо, али сада се десило. Не мислим да је то пресудило, пре тога је Лука погодио бацања, то је био само један детаљ. Ово је тимска победа – закључио је Калинић.

Повезане вести

1 comment

vukasin јун 16, 2015 at 03:49

Neverovatan kosarkas. Ima energije za 2 utakmice ,i kad mu ne idem na terenu, nikad ga ne treba otpisivati. Uvek ima neku poslasticu Kalina 😉 Lav

Reply

Leave a Comment