Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеТрансфериФудбал

Зоран Рендулић прво појачање (ВИДЕО)

На стадиону „Рајко Митић“ је у понедељак, 15. јуна, представљено прво појачање у летњем прелазном року. Нови фудбалер нашег клуба је Зоран Рендулић.

Рендулића је представио, од данас, нови спортски директор Црвене звезде, Блажo Раосављевић.

– Зорана Рендулића не треба пуно представљати. То је играч који је наступао у Чукаричком претходне сезоне. Он је жеља нашег тренера Миодрага Божовића, велика жеља, јер су имали одличну сарадњу у прошлости. Рендулић има богату каријеру како у домаћем првенству тако и у иностранству. Игра на позицији штопера, висок је 190 центиметара, и рођен је 1984. године.

Зоран Рендулић је потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом.

– Прве импресије су да сам дошао у највећи клуб, не само у Србији. Још ми је све ово ново, иако сам дуго играо у иностранству, а и у Чукаричком у претходних шест месеци, мислим да ми је ово најбољи потез у каријери. Мислим да сам у најбољим годинама да направим прави потез и да помогнем Звезди да се освоји титула – рекао је Рендулић, и објаснио због чега је одабрао баш Црвену звезду.

– Привукла ме је величина клуба, наравно, али и то што дуго познајем шефа Божовића. Сарађивали смо, док сам био у Француској, хтео је да ме доведе у Русију.  Знам доста играча тако да ми неће требати много да се прилагодим, као и то што знам шта шеф од мене тражи. Не бих се много бавио писањима по новинама, имао сам у срцу жељу која се додатно појачала доласком Божовића. За шефом Божовићем увек и свуда, а о величини клуба не треба расправљати – појаснио је Рендулић.

Рендулић ће наредне сезоне носити дрес са бројем „77“.

– Познајем све играче добро. Мени је здрава конкуренција пријатна. Играо сам против њих, и надам се да ћу се уклопити брзо, поготово јер има доста искусних играча. Знам где сам дошао, да мора свака утакмица да се победи, и зато је добро да има доста добрих и искуснијих и мадих играча, и надам се да ће се ове године направити добар спој младости и искуства. Прија ми много овај стадион, лепо сам се осећао у финалу Купа, и надам се да ћу се овде осећати још и боље – завршио је Рендулић своје прво обраћање медијима у новом клубу.

На крају, Блажа Раосављевић је говорио и о наредним корацима у прелазном року.

– Биће појачања, полако, нећемо да журимо. Сутра крећемо на припреме, и Миодраг Божовић жели да осмотри ситуацију и додатно се упозна са играчима. Нећемо каснити са појачањима, све ће бити урађено на време – рекао је Раосављевић.zr1

Повезане вести

1 comment

Lord Nikon јун 15, 2015 at 16:16

To nam je 6.stoper? Sto ovaj lici na Toleta sa podocnjacima.

Reply

Leave a Comment