Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Рендулић и Радоњић прва појачања!

Како је потврђено нашем порталу црвено-бели дрес задужиће Немања Радоњић и Зоран Рендулић!

Искусни штопер Рендулић је провео претходну полусезону у Чукаричком, а жарко га је желео и вечити ривал, међутим потписаће двогодишњи уговор са нашим клубом и тако појачати последњу линију састава Модрага Божовића, који је инсистирао на његовом довођењу. Рендулић је у досадашњем току каријере наступао за Борац из Чачка, Јавор, Гренобл, Поханг Стилерс у Јужној Кореји и кинески Шенјанг, пре него што је зимус појачао Чукарички.

Друго појачање је млади Немања Радоњић, који је прошао омладинску школу Партизана, а под уговором је са Ромом. Радоњић је рођен 1997.године, игра на позицији крила, члан је младе репрезентације Србије и велики навијач нашег клуба, што никада није крио. У његовом случају, чека се само Ромина потврда да би трансфер озваничио.

Повезане вести

6 comments

pera јун 14, 2015 at 14:42

Po meni Grof treba da dovede još dva mlada i brza napadača pored Jovića jedan je Radonjić koji tu desnu stranu može da teroriše a drugog treba pronaći. Moramo i da se rastanemo sa fudbalerima kao što su Gavrić, Orlandić, Djordjević. Obavezno dovesti Andonova koji se pominje dečko ima kvalitet za Zvezdu. Ne razumem iz kog razloga bi baš sad neko prodavao Vuleta. Rajko ako dobije dobru cenu neka ide jer je tu Kahriman po meni srpski najbolji golman u ozbiljnim godinama . Savićević i Avramovski treba da ostanu ali da im se daje šansa da igraju. Dobro bi bilo iz ove mlade reprezentacije dovesti nekog igrača.

Reply
aca јун 14, 2015 at 00:16

Dobar je Rendulic, cim je Grof insistirao da se on dovede ne bih dalje nastavljao o njemu, za Radonjica ne znam sta da mislim, nadam se da ce bljesnuti kod nas i biti udarni igrac po krilu… Esad cuo sam da se interesujemo za reprezentativca kosta rike Jonathana McDonald-a ,nadam se da je to istina jer je decko odlican napadac. Idemo na titulu!

Reply
Predrag јун 13, 2015 at 23:40

Rendulic je mozda ovog proleca bio i najbolji stoper lige tako da je po meni svakako pojacanje, Radonjic je mac sa dve ostrice ali posto nemamo nikog ko bi zamenio Lazu mislim da vredi rizikovati sa njim, uz dobrog trenera i disciplinu moze biti bomba

Reply
Laki јун 13, 2015 at 20:30

Kolko me dugo nije bilo na ovde 😀
Ovaj Radonjic moze da bude igrac sezone ako mi verujete,ne da zameni Lazovica nego da bude i duplo bolji od njega.Strasan potencijal,samo ako ga Grof smiri da ne trci po splavovima kad se vrati u Beograd.Ako ode po splavovima…ku*ac 🙂
Rendulic sasvim solidan,mada iskreno i ne znam sta ce nam,Jovanovic mora da igra prvog stopera,prvo jer ima kvalitet,drugo jer ga treba prodati,a onda je tu i Savo,i Mbodj i Lukovic(ako ne dovedu levog beka,onda Lune ide tamo) .
Sve u svemu,ja zadovoljan sa prva dva pojacanja 🙂

Reply
Branko јун 13, 2015 at 21:21

Zelim da se nadovezem samo na ovaj deo za Rendulica.Moj rezon je sledeci :ako nm Zenit ne pozajm Rodica a Avramova nam otme Salzburg pomeni logican redosled je sledeci.Lukovic se seli na levg beka(uostalom to mu je i primarn pozicija) njegova zamena je njego kum Andelkovic ,sto znaci da negovo mesto zauzima Rendulic kao iskusniji cime se nista ne gubi na osnovu mladih igraca(Jovanovica,Mboda i Marinkovica).To je moje misljenje sto neznaci da ce tako i biti.

Reply
Laki јун 14, 2015 at 07:29

Pa da,ali nije lud ni Savo pa da bude na klupi,a posto vidim da su se nameracili na levog beka(prvo Rodic,sad Antonov,a na kraju ce da dovedu rezervu Javora 31. avgusta) znaci da cemo imati 3 iskusna stopera i samim tim nema mesta za mlade ni da uskoce.
Koji ce hteti da sedi na klupi zbog Vuleta?
Rendulic,Pavicevic ili Lukovic(ako dovedu levog beka)

Reply

Leave a Comment