Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Генерација 2004 руши све пред собом

За ФК Црвена звезда има наде. Дечаци стари свега 11 година (генерација 2004) руше све пред собом.

У последње две године, ова генерација дечака освојила је чак 32 златне медаље на турнирима у Србији и окружењу. Све што би управа Звезде требало да уради је – да их чува. Љубоморно, само за себе и будуће титуле.

Гледајући те клинце како се радују сваком датом голу, намеће се питање шта је то што их води из победе у победу? Можда њихова мала лавља срца која још нису оптерећена скупим и материјалним стварима, па јуре „бубамару“ само из чисте љубави према тој игри. Новац их не занима. Грчевито желе само да дају гол и да победе, а Црвену звезду обожавају до лудила. Играти за Звезду за њих је ствар поноса и то нико не може да им плати, у њиховим неисквареним срцима понос нема цену.

Последњи турнир на коме су учествовали је одржан 7. јуна у Бијељини. После квалификација и четири неизгубљене утакмице у којима истовремено није примљен ниједан гол, пласирали су се у четвртфинале где их је чекао Жељезничар. Наш тим славио је резултатом 4:1. У полуфиналу, противник Црвеној звезди био је Зрињски из Мостара који је побеђен резултатом 3:1. На крају, у самом финалу, наши дечаци су просто прегазили Брко, а резултат је гласио 7:0.

Њихов тренер је Ђорђе Аћимовић, а њему и његовим дечацима честитамо и желимо да наставе са изванредним резултатима и убудуће.

Повезане вести

Leave a Comment