Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Среда је дан изазова

Отворени терени КК Црвена звезда на Малом Калемегдану у среду од 10 часова биће полигон спектакуларног кошаркашког изазова. Наиме, тројица првотимаца Црвене звезде Телеком Бобан Марјановић, Никола Калинић и Маркус Вилијамс покушаће да одговоре на изазове и понове потезе које су им задати путем конкурса који је организовао насловни спонзор Звездиних кошаркаша – ТЕЛЕКОМ СРБИЈА.

Претходних неколико недеља у оригиналној кампањи која је просто запалила друштвене мреже Марјановић, Калинић и Вилијамс позивали су кошаркашке заљубљенике да им покажу шта знају. Утисак је да су тиме и те како допринели додатној мотивацији за такмичаре, јер је велики број љубитеља игре под обручима снимио своје атрактивне шутеве и те видео материјале поставио на друштвене мреже уз #TelekomIzazov. Изабрани су најзанимљивији потези, а задатак Марјановића, Калинића и Вилијамса ће бити да их понове. За све оне који буду задали нерешиве задатке Звездиним првотимцима обезбеђени су поклони изненађења.

На Калишу се очекује прави спектакл јер ће путем видео бимова уз атрактивну музику бити представљени изазови, а цео програм водиће познати спортски новинар и комементатор Милан Бошковић. Цео овај пројекат организује се и у склопу промоције претпродаје сезонских улазница које можете купити у клупским просторијама (више информација можете пронаћи ОВДЕ). КК Црвена звезда вас позива да дођете на Мали Калемегдан и будете део несвакидашњег кошаркашког такмичења.

Повезане вести

Leave a Comment