Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Зоран Стојадиновић: Рајковић чека Бриж или Шпанију, Грујић остаје

Менаџер капитена Црвене звезде, Предрага Рајковића и Марка Грујића, бивши спортски директор Црвене звезде, Зоран Стојадиновић изјавио је да Рајковића чекају понуде, али да још увек није известан одлазак, али да Марко Грујић остаје још годину дана на Маракани.

– Прича са Брижом траје још од марта, тај договор стоји и чека се само да Белгијанци продају Рајана у Енглеску. И други клуб који је у оптицају, а чије име не бих да откривам, такође продаје своју „јединицу“ на Острво – истиче менаџер Зоран Стојадиновић. – Звезди се жури, али европски клубови чекају јул и август. Предраг брани сјајно на Новом Зеланду, верујем да ће се још неки клубови укључити у трку са Брижом. За клуб у коме сам радио можда је и боље да Рајковић остане и брани у квалификацијама за Лигу Европе и тек оде у августу. У овом тренутку је ситуација статус кво.

Није спорно да Марко Грујић, други Звездин омладински репрезентативац који игра на СП, има у рукама конкретну понуду за одлазак у иностранство.

Марко би одмах могао да оде, јер Звезда на папиру има понуду за њега. Међутим, он бар још годину дана не жели да оде, што је одлична одлука, коју као његов менаџер подржавам. Он ће у новој сезони имати прилику да се искаже, стекне рутину и потврди класу – уверен је бивши спортски директор црвено-белих.

Ситуација око младих репрезентативаца Александра Ковачевића и Дарка Лазића је слична Рајковићевој. Интересовање постоји, за сада не и конкретна понуда.

Повезане вести

2 comments

Ankee јун 9, 2015 at 12:29

Nije mi drago sto se prodaje golman koji je „onomad“ dosao, a da u klubu nemamo adekvatnu zamenu. Ako pocnu da rade sa golmanima isto kao i sa igracima, danas dodje – sutra ode, tek onda ima da bude cupavo.
I dok traze krilne igrace, mogli bi da probaju da postignu dogovor sa Djenovom oko kratke pozajmice Lazovica, s obzirom da oni nece igrati u Evropi, a mi cemo bar kvalifikacije. Ko god sad dodje kao krilo, nece stici da se uigra za kvalifikacije.

Reply
dusan јун 9, 2015 at 08:55

nejasno je zasto mi vise uopste postojimo. ovaj mali je strasan golman i bio je kod nas dve godine od kojih je branio godinu dana i bio je kapiten 6 meseci. i sada ga prodaje stodajdinovic menadzer cijom miloscu grujic koji se nije ni ispilio ostaje jos godinu dana. zatvarajte vise ovo da se ne unisti i secanje na klub koji je nekad grmeo. a sada se paraziti hrane na ostacima…

Reply

Leave a Comment