Moja Crvena Zvezda
Други пишуКошаркаРегионална лига

Uvalin: „Preskočili su nas“

Mihailo Uvalin

Nakon gostovanja u Češkoj, trener naših košarkaša Mihailo Uvalin izneo je impresije za portal sportske.net:

Trener košarkaša Crvene zvezde Mihajlo Uvalin smatra da je njegov tim najveći problem u duelu sa Nimburkom imao u fazi skoka i da očekuje bolje partije svoje ekipe na domaćem parketu.

Prema očekivanju Zvezda nije uspela da se ozbiljnije suprotstavi Nimburku, ali pojedini delovi meča daju za pravo crveno-belima da se nadaju boljim rezultatima.

“Bila je ovo veoma teška utakmica za nas, pogotovo jer smo imali problema sa skokom. Osetilo se da imamo mlad tim koji još uvek nema dovoljno iskustva za utakmice u jakoj konkurenciji u kakva je u NLB ligi. Trebaće vremena da se ovi momci prilagode na zahteve koje nameće jedno ovakvo takmičenje“, kaže Uvalin

Trener crveno-beli svetsan je da će nejgova ekipa teško stizati do bodova na gostovanjima, ali se nada da bi mečevi u Pioniru trebali da budu druga priča.

“Nismo nalazili prava rešenja ni u odbrani ni u npadu, pa nam je Nimburk otvarao kontre i stizao do lakih poena. U nekim delovima utakmice smo pokazali dobru igru, ali to nije dovoljno, pogotovo kada se igra u gostima. Mislim da ćemo ove sezone imati problema na utakmica u gostima, ali verujem da ćemo kući imati podršku naših navijača koji mogu biti naš “šesti čovek”“, konstatuje Mihajlo Uvalin.

Повезане вести