Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Дангубић: Помозите клубу, купите сезонску карту

Сезонске улазнице КК Црвена звезда за такмичарску 2015/16 годину од 1. јуна налазе се у претпродаји. Занимљиво је истаћи да је КК Црвена звезда први спортски колектив са ових простора који је омогићио куповину годишњих карата у претпродаји, које су до 20 одсто јефтиније од ценовника који ће важити у редовној продаји која почиње у септембру (ценовник сезонских улазница можете погледати ОВДЕ).

– Чуо сам да влада велико интересовање за сезонске улазнице што ме јако радује. То је наговештај да ћемо и следеће сезоне имати велику подршку наших навијача која нам је јако битна. Мислим да смо нашим навијачима у досадашњем делу сезоне дали много разлога за задовољство. Било је много победа, узбудљивих утакмица и трофеја. Сматрам да смо тиме додатно стекли њихово поверење што је од великог значаја – каже Немања Дангубић и додаје:

– Позивам Звездине навијаче да искористе попусте које нуди претпродаја, да купе сезонске улазнице и тако на време резервишу своје место за све наше мечеве које будемо играли као домаћини у сезони 2015/2016. И наредне сезоне учествоваћемо у Евролиги, поново ћемо бити у прилици да играмо против најбољих европских екипа и сигурно нам предстоји јако узбудљива сезона, што је разлог више да се обезбеди годишња карта – рекао је Дангубић и на крају поручио:

– Куповином сезонске улазнице не обезбеђује се само улаз у халу за наше мечеве, већ се тиме и на најдиректнији начин помаже вољеном клубу – закључио је Дангубић.

Право прече куповине сезонских улазница у претпродаји до 6. јуна имају власници сезонских карата из такмичарске 2014/2015 године и оне се могу набавити на Малом Калемегдану (радно време од 10 до 20 сати, суботом од 10 до 18 сати). Од 8. јуна сезонске карте КК Црвена звезда биће доступне свима, а осим на Малом Калемегдану моћиће да се купе и на пословници Евентима у ТЦ Ушће сваким даном од 10 до 22 сата. Од ове године омогућена је куповина и преко интернета а све детаље око интернет куповине можете пронаћи ОВДЕ.

Такође, оно што ће представљати погодност за све оне који буду купили годишње карте за сезону 2015/2016 је и податак да ће добити чланске карте КК Црвена звезда којима ће остварити сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment