Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошарка

1.дан претпродаје – 200 сезонских улазница!

Бројне погодности које су омогућене у претпродаји годишњих карата КК Црвена звезда за сезону 2015/2016 очигледно су биле пун погодак, па су Звездине сезонске карте од старта претпродаје постале веома тражена роба. У прилог томе сведочи податак да је првог дана претпродаје купљено чак 200 сезонских улазница, што представља импозантну бројку. Примера ради, првог дана продаје годишњих карата за сезону 2014/2015 продато је 151 сезонска улазница, што значи да је ове године почетног дана претпродаје куповина порасла за чак 24,5 одсто.

То можда и не чуди ако се у обзир узме чињеница да се куповином сезонских улазница у претпродаји, у односу на редовну продају која ће бити у септембру, остварује попуст до 20 одсто, да власници годишњих карата из прошле сезоне имају додатни попуст од 900 динара, као и да за оне који поседују кредитне картице Комерцијалне банке и Банке Интеза постоји могућност куповине на три или шест месечних рата без камате.

Такође, оно што ће представљати погодност за све власнике годишњих карата за сезону 2015/2016 је и податак да ће добити и чланске карте КК Црвена звезда којима ће остварита сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Подсећамо да право прече куповине од 1. до 6. јуна имају власници годишњих карата из сезоне 2014/2015, а да се претплатне улазнице могу купити на Малом Калемегдану (радно време од 10 до 20 сати, суботом од 10 до 18). Од 8. јуна сезонске улазнице КК Црвена звезда биће доступне свима и осим на Малом Калемегдану продаваће се и у пословници Евентима у ТЦ Ушће сваким даном од 10 до 22 сата.

С обзиром на интересовање које влада и које је вероватно делимично условљено чињеницом да ће Звезда наредне сезоне Еврлигу играти у Пиониру па ће у оптицају бити знатно мањи број дневних улазница, позивамо навијаче да на време резервишу своја места за мечеве Звездиних кошаркаша у сезони 2015/2016.

Такође, још једном посебно наглашавамо да куповином улазница на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски помажете клубу да и даље бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment