Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеПрипремеФудбал

Продужена сарадња Црвене звезде и Терми Чатеж

ФК Црвена звезда је у протекле две године припреме за своја такмичења обављала у Словенији. Домаћин нашем клубу била је компанија „Терме Чатеж“, која је од првог дана нудила одличне услове за припреме, тренинг и одмор.

Сарадња Црвене звезде и Терми Чатеж настављена је у четвртак, 28. маја. У Лав Медија центру стадиона „Рајко Митић“, потписан је нови, двогодишњи спонзорски уговор по којем ће се наш клуб и у наредне две године припремати у Термама Чатеж. Овој свечаности испред нашег клуба присуствовали су председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић, односно генерални директор, Звездан Терзић, док су компанију „Терме Чатеж“ представљали саветник управе за маркетинг, Аленка Погачар и саветник за продају генералног директора, Јуре Пездирц.

– После потписивања новог уговора о генералном спонзорству са компанијом „Гаспром“, имамо данас задовољство да потпишемо нови уговор, односно да обновимо постојећи са нашим партнером, фирмом „Терме Чатеж“. Локација и хотел, тренажни центар у Термама Чатеж су у потпуности задовољили све критеријуме који су потребни једном фудбалском клубу да спроведе све зацртане планове у дело. ФК Црвена звезда је презадовољан досадашњом сарадњом са Термама Чатеж, и са задовољством можемо да констатујемо да ћемо и овог лета боравити тамо на почетку наших летњих припрема. Нови уговор потписујемо на две године, вредност уговора је 250.000 евра у услугама, а од ове године, поред спонзорског уговора, покрећемо и јуниорски камп који ће се одржавати у Термама – рекао је Звездан Терзић у обраћању медијима.

Из компаније „Терме Чатеж“ су веома задовољни досадашњом сарадњом са нашим клубом, што је потврдила и Аленка Погачар.

– Хтела бих се захвалити са моје стране и од стране компаније „Терме Чатеж“ свима у Црвеној звезди. Као што је било речено, уговор који се потписује је надоградња претходног у виду нових кампова, као и изненађења за све навијаче Звезде, и то врло брзо, већ на европским утакмицама. И у самом Чатежу ће бити новина јер спортски туризам и сарадња са Црвеном звездом је подстакла развој и напредак. У Термама ће тренирати и боравити поред фудбалских клубова од блиског истока до Европе, и кошаркашка репрезентација Словеније. Спорт у Терамама све више и више је присутан и врло је значајан.

Јуре Пездирц је најавио отварање новог спортског терена, а прилику да га „тестира“ прва имаће управо Црвена звезда.

– Сарадња Терми Чатеж и Црвене звезде је на највишем могућем нивоу. Захваљујем се Црвеној звезди јер смо баш на том основу почели размишљати о спортском туризму, о изградњи стадиона, и баш нам је драго што ће први клуб који ће играти на том игралишту бити Црвена звезда. Прошле године смо имали седам фудбалских екипа у Термама Чатеж у комбинацији са Брежицама. Ове године ћемо имати 15, а следеће године у плану је 25. Ова сарадња је јако позитивна и не само да мислим да ће ове две године бити успешне и за Црвену звезду и за нас, већ мислим да ће та сарадња трајати и дуже – рекао је Јуре Пездирц.tc1

Повезане вести

Leave a Comment