Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ветерани предложили Пижона, Рајевац се нуди – „Спреман сам за Звезду!“

После Зорана Филиповића, кога је предложио потпредседник Ивица Тончев, добили смо још два кандидата за клупу Црвене звезде – четврту Звездину звезду, Владимира Петровића Пижона и Милована Рајевца.

Секција ветерана је предложила Владимира Петровића Пижона за новог-старог тренера. Четврта Звездина звезда је два пута, до сада, предводила Црвену звезду –  1996. године и у сезони 2009-10, када је смењен у после пар кола пролећне сезоне.

Трећи кандидат је Милован Рајевац, који се огласио и јавно понудио Црвеној звезди. Како је истакао за Танјуг, причао је са челницима Црвене звезде и речено му је да ће одговор добити у понедељак.

rajevacИмали смо контакте још пре десет дана и за сада нема никаквих новости. Информишем се из медија, видим да се доста мења. Нормално је да желим да се вратим, Црвена звезда је велики изазов. Одлука је на људима из клуба, професионалац сам, немам клуб и желим да водим Звезду.

Милован Рајевац је радио у Црвеној звезди као помоћник Љупка Петровића 2004.године, а тренер Црвене звезде био је на једном мечу – против ОФК Београда (4:2). Највеће успехе постигао је са репрезентацијом Гане – на Светском првенству у Јужној Африци 2010.године је стигао до четвртфинала и ту је заустављен после извођења једанаестераца од Уругваја, иако је Гана у 121.минуту имала пенал за полуфинале. Исте године је био вицешампион Афике, у финалу Афричког Купа Нација поражен је од Египта (1:0). Са Борцем из Чачка је заузео 4.место у првенству Србије и обезбедио Куп Уефа, а у каријери је још предводио Железник, Војводину, Слободу из Ужица, Ал-Али, а послдњи посао је био селектор националног тима Катара, 2011.године.

Повезане вести

4 comments

dusan мај 28, 2015 at 19:58

nemojte pizona, taj nikada nista nigde nije uradio.

Reply
Milan Vozdovac мај 28, 2015 at 21:27

A mi smo bas u situaciji da biramo 🙂 Sa Pizonom 09/10 nismo imali neku igru, uglavnom je to bilo 1:0 ili 2:1 ali smo sa ocajnim timom celu sezonu bili ispred komsija koje su imale Ilica, Moreiru, Diaru, Klea, Krstajica, Petrovica, Fejsu… Mi smo imali 3 krstena igraca (Ninkov, Lazetic i Lekic). Ne bi Pizon trazio neke velike pare, a Zvezdi zeli najbolje vise od svih ponudjenih trenera tako da bih ja Pizdru na klupu. I mislim da mi trebali da probamo kao sa Lekicem, da dovedemo najboljeg strelca druge lige, mislim da bi to bio pogotak a sada je to Stefan Drazic iz Javora, postigao je 13 golova ove sezone. A s’ obzirom da se prva liga srbije ne razlikuje od jsl mislim da bi smo napravili pogodak. Ili ako njega ne dovedemo da ozbiljnu sansu damo Onjilu u paru sa Lukom, ipak je 15 golova postigao covek na Kipru, ima skok, jak je i brz samo treba verovati u njega. Orlandica smo vec videli i videli smo da nije nista posebno, dosta puta je gresio, on samo sa klupe da ulazi.

Reply
dusan мај 29, 2015 at 18:56

izgleda da jesmo u prilici da biramo i mnogo mi je drago da je bozovic dosao. radi se o ozbiljnom treneru koji je trenirao ozbiljne timove. igra pod pizonom bila je ocajna, od grobara je izgubio na marakani sa igracem vise, izgubio je od metalca na praznom stadionu u kragujevcu, i realno to ni na sta nije licilo. to sto je njega smenio jos gori od njega – dostanic ne menja na stvari. pizon kao trener nije imao nikakav uspeh nigde. to da li ce on da trazi pare ili nece je efemerno. nama je potrebno 7-10 novih igraca. potreban nam je kondicioni trener. sve nam je potrebno….

Reply
Nabojsadjikic мај 28, 2015 at 18:48

Kada vec ne moze Grof onda Rajevac ili Pizon

Reply

Leave a Comment