Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаТрансфери

Филип Стоиловић у пољском Индикполу

Најбољи играч Суперлиге Србије, Филип Стоиловић, напустио је Црвену звезду, и појачао пољски тим Индикпол из Олштина. Један од кључних играча ове сезоне, али и неколико претходних, напушта црвено-беле као један од најтрофејнијих Звездиних играча.

Филип Стоиловић је за први тим Црвене звезде дебитовао 2009. године, а озбиљнију улогу у тиму добио је у сезони 2011/12. Постао је незаменљив на позицији примача, а од одласка Душана Петковића, почетком недавно завршене сезоне, постао је главна узданица екипе. Освојио је прегршт трофеја у црвено-белом дресу, укључујући четири титуле првака Србије, два Купа Србије, и четири Суперкупа Србије. Има сребрну медаљу са Светског првенства за играче до 23 године из 2013. године, а добре игре довеле су га и до „А“ репрезентације, па је добио позив селектора Србије, Николе Грбића, за наступ за репрезентацију у Светској лиги. За пољски тим, потписао је једногодишњи уговор.

Филипе, хвала ти на свему, и све најбоље у даљој каријери, и надамо се да ћемо те једног дана поново видети у омиљеном дресу!

Повезане вести

Leave a Comment