Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Милош Босанчић и Црвена звезда споразумно раскинули уговор

Први фудбалер који је напустио Црвену звезду је Милош Босанчић. После једногодишње сарадње Босанчић и Црвена звезда су споразумно раскинули уговор.

Створила се велика тензија прошлог лета око његовог доласка у Црвену звезду, оглашавали су се и навијачи, да би све ескалирало после инцидента са бившим капитеном Николом Мијаиловићем. Од њега се очекивало да буде наследник Ненада Милијаша, али није се показао у најбољем светлу и у другом делу сезоне није имао минутажу, па је било најбоље и по њега и по клуб да се растану.

Босанчић је одиграо 19 утакмица за Црвену звезду, без постигнутог гола, али остаје упамћена асистенција Дарку Лазовићу на Врачару. Већ је договорен темпо исплате дуговања према сада већ бившем играчу, а према појединим наводима Босанчић је опростио 22 хиљаде, а остало је да му се исплати 28 хиљада евра.

Двадесетседмогодишњи Босанчић би каријеру могао да настави у Кини, одакле има понуду, а до сада је носио дресове Партизана, Чукаричког, ОФК Београда, Боавиште, Слована из Либереца и Гјонгнама из Јужне Кореје, одакле је прошлог лета и дошао у Црвену звезду.

Повезане вести

2 comments

Veljo мај 28, 2015 at 00:31 Reply
дамјан94 мај 27, 2015 at 15:47

јаооо мајко моја па и он нам је узео 30 хиљада евра, овај ментол од фудбалера, кад га видим како хода окрене ми се желудац, а кад на терену видим њега, гаврића и анђелковића окреће ми се цијела утроба

Reply

Leave a Comment