Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Звезда дочекује Константин

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у среду од 19 сати у дворани Пионир играју меч 11. кола Супер лиге Србије. Противник црвено-белих је екипа Константина из Ниша. Улазнице за овај меч у продаји су од уторка на послoвницама Евентима, а на дан меча карте ће моћи да се купе и на билетарници Пионира од 15 сати. Цене карата су непромењене и кошатју 300 (трибине), 400 (партер), 600 (плава и бела ложа) и 800 динара (ложа).

Звезда је фаворит у дуелу са Константином, али млади првотимац црвено-белих Марко Тејић позива на опрез:

Утакмице се смењују као на траци. Дуел са Константином ће нам бити трећи меч у само пет дана. Међутим, свему томе морамо да се прилагодимо јер добро знамо наш циљ у Супер лиги Србије – каже Тејић и додаје:

Константин је пријатно изненадио добрим играма и резултатима у последња два кола. Савладали су ФМП у неизвесној завршници и потом су тријумфовали над Војводином и тиме доказали да су у одличној форми. Реч је о веома борбеној екипи која је жељна доказивања и сигурно ће имати много мотива да се у Пиониру прикаже у што бољем светлу.

Тејић позвао публику да дође у Пионир и види још једну занимљиву утакмицу:

Наш задатак и у овом мечу биће исти као и у претходних 10 кола, а то је да забележимо победу. Чињеница је да имамо квалитетнији тим, да носимо епитет фаворита, али то ћемо моћи да докажемо на паркету само уколико будемо имали исправан приступ. Од првог минута морамо да наметнемо наш препознатљив ритам, да одиграмо веома чврсто и агресивно у одбрани. Испуњавање свих дефанзивних задатака на највишем нивоу омогућиће нам да играмо разноврсно и ефикасно у нападу. Надам се да ћемо пружити још једну добру партију и да ћемо уписати нову победу – закључио је Тејић.

Повезане вести

Leave a Comment