Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Зоран Филиповић званично предложен за новог тренера Црвене звезде

ФК Црвена звезда је одржао седницу Управног одбора, прву након завршетка сезоне, а потпредседник Ивица Тончев је предложио Зорана Филиповића за новог тренера.

– Ако мене питате, предложио сам Филиповића. А да ли ће Филе бити тренер, не знам, јер сам ја један, а има 18 чланова. Могу само да додам да није било других, званичних, предлога, рекао је Ивица Тончев. Потрага за новим тренером већ увелико траје, оставка Ненада Лалатовића је усвојена,  почело је са Миодрагом Грофом Божовићем и Мирославом Ђукићем, а имена Милорада Косановића, Тронда Солида, Риста Видаковића већ су увелико у медијима као конкуренти за Лалатовићевог наследника.

Такође, на седници УО, усвојен је продужетак спонзорског уговора са Термама Чатеж из Словеније, у којима ће првотимци боравити од 16. до 26. јуна, док је прозивка за сезону 2015/16, која почиње 2.јула у 1. колу квалификација за Лигу Европе, заказана за 8. јун.

У току дана са Звезданом Терзићем разговор је обавио и Влада Стошић, који је кандидат за место спортског директора Црвене звезде, које је упражњено од децембра 2013. године. Уколико би прихватио место спортског директора, претпоставља се да би и Стошић хтео да одлучује ко ће на клупу.

Како смо навикли да се у Црвеној звезди челни људи мимоилазе у ставовима и имају супротна мишљења, неће бити изненађење ако и овог пута не буду сложни. До тада, једини званични предлог и за сада најближи клупи Црвене звезде је легенда клуба, Зоран Филиповић, који је предводио Црвену звезду у периоду 2001-2003 и лансирао имена попут Немање Видића и Бошка Јанковића.

Повезане вести

3 comments

Čiča мај 26, 2015 at 20:09

Najzad pravi izbor trenera! Podržavam dolazak Filipovića sa željom da radi na duže staze. Barem 3-4 godine.

Reply
Lord Nikon мај 26, 2015 at 14:50

Muslin ili Prandeli.

Reply
josif мај 26, 2015 at 10:21

Filipovic bi bio dobro resenje samo pod uslovom da ga sportski sektor isprati sa 3-4 iskusna igraca sa kojima ce moci da napadne titulu,u njegovom prvom mandatu Zvezda je igrala brzo i ofanzivno ali je imala brza krila tipa Bogavca i Mrdju i majstore tipa Acimovica i Boskovica.Molzda je norvezanin bio bolja opcija ali videcemo,treba se uci u sezonu sa jasnim ciljevima.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment