Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске карте ускоро у претпродаји!

КК Црвена звезда Телеком прошле сезоне увела је праву малу револуцију када је у питању промоција и продаја сезонских улазница. Као последица свега тога Црвена звезда Телеком је за такмичарску 2014/2015 годину имала преко 4.500 продатих претплатних карата.

Сходно свему томе за своје верне навијаче Звезда је припремила новитете и за наредну сезону. Наиме, руководство клуба ускоро ће омогућити куповину годишњих карата за сезону 2015/2016 у претпродаји и то по знатно повољнијим ценама у односу на цене које ће бити у редовној продаји која ће почети у септембру 2015.

Црвена звезда Телеком обезбедила је учешће у Евролиги трећу годину за редом, али због заузетости Комбанк арене утакмице као домаћин у елитном европском такмичењу играће у дворани Пионир што ће у знатној мери смањити број улазница које ће моћи да се нађу у продаји. Претпродаја ће зато бити одлична прилика да се на време резервише своје место за све Звездине утакмице наредне сезоне, као и да се оствари значајан попуст у односу на редовну продају. Такође, Црвена звезда Телеком ће наставити са праксом по којој ће власници годишњих претплатних карата из прошле сезоне и овог пута остваривати додатне попусте.

За све купце претплатних карата за сезону 2015/2016 КК Црвена звезда Телеком обезбедиће још једно специјално изненађење о чему ће више речи бити у наредним данима.

Такође, још једном посебно наглашавамо да се куповином улазница на најконкретнији и најдиректнији могући начин финансијски помаже клубу.

Повезане вести

Leave a Comment