Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Црвено-бели госте Ваљевце

Црвена звезда Телеком ће у суботу од 20 часова у дворани Пионир играти меч деветог кола Супер лиге Србије. У госте црвено-белима долази екипа Маталца из Ваљева, коју су црвено-бели успели да савладају у сва три претходна дуела.

Улазнице за овај меч од петка се налазе у продаји на свим пословницама Евентима, а на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на благајни Пионира од 16 сати. Карте за трибине коштају 300, а за партер 400 динара. За плаву и белу ложу неоходно је издвојити 600, а за ложу 800 динара. Улазнице за почасна места тик уз терен коштају 3000 динара.

Црвено-бели су и даље једини непоражени тим у досадашњем току домаћег шампионата, а центар Бобан Марјановић се нада да ће тако остати и после дуела са Ваљевцима:

У серији смо тешких утакмица које играмо на свака два, три дана. После Партизана и Меге следи нам дуел са још једним јаким противником из АБА лиге који је ове сезоне пружао изванредне партије у регионалном такмичењу – почео је причу Марјановић и потом додао:

Металац игра веома брзо и агресивно. Екипу је напустио Славко Вранеш, али и даље имају доста добрих играча под кошем. Добро трче и одлична су шутерска екипа тако да нас очекује веома тежак посао.

Марјановић је посебно желео да истакне:

Били су најпријатније изненађење у АБА лиги, а о њиховим амбицијама најбоље говори податак да ће следеће сезоне ангажовати Дарка Миличића. У првом дуелу у Супер лиги Србије одиграли смо врло неизвесну утакмицу у Ваљеву, жестоко су нас намучили и зато морамо да будемо јако опрезни. Неочекивано су поражени од Константина, али до краја лигашког дела такмичења покушаће да исправе тај кикс. Наша жеља је да одиграмо чврсто у одбрани и да уз контролу скока омогућимо добру игру у транзицији. Уздамо се и у подршку наших навијача које позивам да у што већем броју дођу у Пионир. Потрудићемо се да забележимо још једну победу која би била крупан корак ка освајању првог места пред плеј-оф што би нам омогућило предност домаћег терена. Неопходно је да будемо максимално борбени, а уз подршку наших навијача са трибина сигуран сам да нам мотива неће недостајати – закључио је Марјановић.

Повезане вести

1 comment

Нико мај 23, 2015 at 19:58

Има ли ТВ ПРЕНОСА И ГДЕ ?

Reply

Leave a Comment