Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Навијачи Звезде: Косане, одлази! (ФОТО)

Навијачи Звезде поручили су челницима клуба шта мисле о повратку Милорада Косановића. Наиме, јутрос, када се пронела вест да је овај тренер био на разговорима у клупским просторијама, испред стадиона је освануо графит навијача.

kosan
ФОТО: МОНДО

Да ли ће ово имати утицаја на одлуку Управе, видећемо, али је и по ономе што се протеклих дана може прочитати на друштвеним мрежама јасно да навијачи не желе Косановића на клупи клуба. Он је био тренер Звезде у два наврата, без значајнијих резултата. Тренутно је тренер Новог Пазара, са којим је дошао до петог места на табели.

Повезане вести

4 comments

Delija мај 23, 2015 at 14:53

Ovako, bodovna analiza izmedju prosle i ove sezone FK Crvena zvezda. Prosle sezone Zvezda je na kraju imala 72 boda a ovu sezonu ce zavrsiti sa 64 (ukoliko pobedi kuci u poslednjem kolu). Na prvi pogled razlika je znacajna, medjutim, ako pogledamo malo dublje videcemo da je jedini problem u iskustvu tima iz prethodne sezone u odnosu na ovogodisnji. U gostima ekipa je osvojila 1 bod manje ali uz bolju gol razliku i manji broj poraza nego prosle sezone. Kuci su igraci podbacili i odigrali dosta losije i znatno su manje golova postigli. Efikasnost je segment igre koji zavisi od dosta toga, za pocetak prosle sezone imali smo u napadu Daudu i Mrdju koji su bili najbolji strelci lige, imali smo Milijasa (po pocetku ove sezone vidimo koliko bi znacio ovoj ekipi da je ostao do kraja), Ninkovica koji je kvalitetnim pasom umeo da spoji napadace sa gol sansom koju su iskusni igraci koristili. Ove sezone napadaci su nam bili sve samo ne iskusni, a pogotovo u drugom delu sezone. Sto se odbrane tice (a svi kazu da se osvajanje titule ne moze zamisliti bez nje), ove sezone primili smo 8 pogodaka manje (uz utakmicu manje). Ali, prosle sezone uspeli smo da afirmisemo, koliko, 1-2 igraca i dug je jos vise narastao. A ove sezone imamo bar 5-6 igraca sa ponudom za transfer ili sa velikim interesovanjem (ako ne ovog roka onda sledece sezone sigurno). Po meni, Lalatovic je napravio gresku jedino sto je igrao u formaciji sa 1 napadacem, ali uz mladost centralnih veznih igraca (jedino Stojanovic bas iskusan) nije ni mogao da se osloni samo na dvojicu koji igraju tek prve sezone u najjacem rangu. ZNaci, trener ne moze biti kriv za 2. mesto jer je i ono uspeh. Uprava nije obezbedila redovna primanja igracima, dovedeni igracki kadar i nije bar za titulu (naspram Drincica, Babovica, Sase Ilica, Bandalovskog, drugog Ilica, Volkova i dr. koji su trenutni A reprezentativci svojih drzava ili bivsi). Uprava je takodje imala veliki uticaj u kreiranju nemira u svlacionici jer su cesto imali sukobe sa pojedinim igracima.

Reply
otpisani101 мај 23, 2015 at 11:07

uprava zvezde nas uvek nasmeje sa resenjem trenera…prvo lalatovic mora da ode jer od dve ozbiljne ekipe u ovoj smesnoj ligi,to su cukaricki i partizan ,od mogucih 12,izgubio 10 bodova…zvezda igrala cele sezone bojazljivo,sa jednim napadacem a poslednji derbi je bila velika sramota za klub,pa neka je partizan i 10 puta jaci a mislim da nikada nije bio slabiji …prvak srbije sto bi reko andjus,najgori u istoriji srbije je ove sezone…kosanovic je trener na nivou zivadinovica i nije sposoban da vodi ovakvu posrnulu zvezdu…pominje se i norvezanin,mislim da je to tek lose resenje…pravo resenje je bilo koji domaci trener koji gaji ofanzivni fudbal,pa makar bio i iz druge lige…zvezdi treba trener koji u derbiju igra na pobedu,ne kalkulise i forsira moderan napadacki fudbal i uvek igra sa dvojicom napadaca…

Reply
pera мај 21, 2015 at 15:55

Dajte ljudi odvojite rukovodstvo od struke od trenera ostavite trenere da prave igru jer je mi nemamo cele sezone. Dovedite Pantu za sportskog direktora i dajte tim Pižonu koji je mag igre i imaćete tim koji će dobiti ligu. Ovoj deci treba legenda na nogama a ne filozof trener i dovodite mlade igrače manite se Andjelkovića. Imate iskusne Kahrimana, Pavičevića i Luneta. Dovoljno to je pola tima, treba nam onaj brži prodorniji deo tima. Vratite Despota i Mihajlovića u tim za početak.

Reply
Anonymous мај 21, 2015 at 15:34

kosane odlazii!!!! terzicu mrs iz zvezde!!!! zvezda do smrti!!!!!

Reply

Leave a Comment