Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

У Нови Сад по нове бодове

У размаку од само 48 сати кошаркаши Црвене звезде Телеком одиграће другу утакмицу. После тријумфа у дуелу са ФМП-ом (81:69) који је одигран у понедељак, црвено-беле већ у среду од 20 сати у новосадском СПЕНС-у очекује утакмица шестог кола Супер лиге Србије са Војводином:

Меч са ФМП-ом нисмо одиграли на нивоу наших могућности. После доброг старта и двоцифреног вођства дошло је до пада у нашој игри. Грешке из тог меча морамо и желимо да исправимо већ у Новом Саду – почиње причу капитен Црвене звезде Телеком Лука Митровић.

Војводина пружа веома добре партије на почетку Супер лиге. Они ће сигурно покушати да се умешају у борбу за место које води у плеј-оф и које обезбеђује пласман у АБА лигу следеће сезоне. Имаће заиста велики мотив и зато морамо да у меч уђемо веома опрезно.

Новосађани су у досадашњих пет кола забележили три победе и два пораза и тренутно се налазе се на деоби трећег и четвртог места:

Сигурно је да смо квалитетнија екипа, али то морамо и да покажемо на терену. И у овом мечу желимо победу, јер наш циљ је да освајањем првог места у лигашком делу стекнемо предност домаћег терена у плеј-офу. Ако будемо ушли у наш препознатљив ритам, са чврстом одбраном и добром игром у транзицији, тријумф не би требало да изостане – закључио је Митровић.

Повезане вести

Leave a Comment