Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Најава: Нека буде 3:1 као у кошарци – заједно до нове титуле

Црвено-бели одбојкаши победили су Партизан на гостујућем терену у прве две утакмице финалне серије плеј-офа, и тако стигли на корак од одбране титуле. Прву меч лопту нису успели да искористе, јер је Партизан победио на Бањици, резултатом 3:1, и вратио један „брејк“, а Звезда ће нову шансу да освоји четврту узастопну титулу имати у недељу.

Партизан је ушао у финале непоражен, али је Звезда после неизвесних завршница у прва два меча у Спортском центру „Визура“, повела са 2:0 у победама. Играло се по пет сетова, црвено-бели су ипак били прибранији у тренуцима када се ломио резултат, и заслужено стигли до осетне предности у серији. Црвена звезда је одлично започела и трећи меч, бриљирала у првом сету, имала четири поена предности, и у другом делу другог сета, али онда потпуно стала. Од резултата 17:13 у корист Звезде, као да су друге екипе изашле на терен. Партизан је знао да искористи велики пад у игри нашег тима, преокрене резултат, и реши овај меч у своју корист. Гости су константно водили у трећем и четвртом сету, а Звезда се пробудила тек пред крај четвртог сета, али то је било недовољно за преокрет.

Звезда и даље има „брејк“ предности, и верујемо да ће екипа успети да стигне до одлучујуће победе. Неће им сигурно бити лако да то остваре, Партизан има одличну екипу, предвођену Милијом Мрдаком, и сигурно ће урадити све да обезбеди мајсторицу. Наши момци су показали да имају потребан квалитет за титулу, само је још потребно то оправдати на терену. Црвена звезда је на прошлој утакмици имала организовано навијање после дуго времена у Београду, а надамо се да ће тако бити и у четвртом мечу. „Ломи“ се финална серија, па позивамо све којима је Звезда у срцу да дођу у недељу у дворану УСЦ „Вождовац“ на Бањици, и помогну нашој екипи да освоји нову титулу. Предност је на нашој страни, али ништа ту још није решено, потребно је направити још један, последњи корак. За све оне који не буду у могућности да уживо испрате меч, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС2).

Идемо до нове победе, и титуле!

IV меч финала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Партизан,

УСЦ „Вождовац“, недеља, 10. 05. 2015. године, 17h

Повезане вести

1 comment

Danilo мај 10, 2015 at 08:46

Prvo, ne svidja mi se kako smo uopste igrali ova 3 prethodna meca… Vrlo lezeran pristup, nedovoljno zalaganje, kao da nema u nasim momcima te zelje sto je neshvatljivo… u pitanju je kruna sezone i borba za trofej! Partizan je bio punoo zainteresovaniji za borbu, za trofej, pun volje, elana, to ne sme da bude slucaj veceras.
Moraju zvezdasi od starta DA igraju silovito, nepokolebljivo, samouvereno da stignu do trofeja… ne vidim razloga da tako ne bude. Zato, svim silama do kraja na titulu, a Delije ce sigurno doci i napraviti paklenu atmosferu, kad ako ne danas???SRECNO…

Reply

Leave a Comment