Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Црвено-беле путују у Јагодину

Крај сезоне се примакао, а тиме и растанак Црвене звезде од елитног ранга такмичења после 10 година. Црвено-беле у 21. колу гостују другопласираној Јагодини, а меч у Спортској хали “Јаса“ игра се у суботу од 19 часова.

Звезда је одавно изгубила и теоретске шансе да опстане у лиги, а познато је да ће у нижи ранг и Пролетер, Раднички из Свилајнца и београдски Јуниор. Црвено-беле ће по свој прилици такмичење завршити без бодова, јер је илузорно очекивати да изненаде знатно квалитетније тимове Јагодине и Књаз Милоша до краја шампионата, кад већ нису успеле да освоје бодове против много слабијих екипа. Утакмица у Јагодини ће бити искоришћена за уигравање екипе пред обавезе у наредној сезони у далеко слабијој конкуренцији, па ће то бити добра прилика да млади састав Звезде сагледа своје тренутне могућности против једне од две најбоље екипе у Србији. Исидора Сујић, Дарјана Вуклиш, Јелена Ђорђевић, Николина Антонић и Ивана Сикимић пружају све боље партије, а капитен Катарина Манчић ће још једном предводити црвено-беле у сезони коју ће сви желети што пре да забораве када се спусти завеса на суперлигашко такмичење.

Поред стандардно ефикасне Тамаре Георгијев у тиму Јагодине сјајну форму у последње време приказују Дијана Радојевић, која је на четири од минулих пет утакмица постигла двоцифрен број голова. Ту су и поуздане Данијела Матић, Николета Милановић, Јасмина Кукић, Катарина Радовић, Марина Глишовић и капитен Ивана Јевтић, па Јагодинке с правом очекују да продуже серију од седам узастопних победа.

Звезди остаје да се максимално бори у последњих 120 минута у Супер лиги, а након тога следи операција повратак у друштво најбољих.

                                  Црвена звезда – Јагодина

                                  21. коло Супер лиге Србије

                                         Субота, 9. мај 2015.

                              СХ Јаса – Јагодина, 19:00 часова

Повезане вести

Leave a Comment