Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Лазић зове Нишлије у Чаир

Суперлига Србије наставља се у пакленом ритму утакмица. После убедљиве победе у уторак над екипом Тамиша (84:54), црвено-беле већ у петак очекује нови меч. У четвртом колу домаћег такмичења Црвена звезда Телеком гостује у Нишу, а меч је на програму у дворани Чаир од 18 сати.

Веома ми је драго што поново гостујемо у Нишу, у граду где смо ове сезоне освојили Куп Радивоја Кораћа и за који нас заиста вежу лепе упосмене – почиње причу Бранко Лазић:

Наша жеља је да наставимо победнички низ. У дуелу са екипом Тамиша у прошлом колу имали смо изванредан приступ, ниједног тренутка нисмо потценили противника и са истом жељом и ставом морамо да приступимо и дуелу са Константином. Они ће сигурно покушати да нас изненаде, биће силно мотивисани, али на нама је да чврстом и ангажованом игром од старта наметнемо наш ритам и дођемо до још једе победе – кратко је застао Лазић и потом додао:

Свима су добро познати наши циљеви у Суперлиги Србије. Досадашњи део сезоне је био веома успешан и учинићемо све да освојимо и трећи трофеј ове такмичарске године – поручио је Лазић.

Занимљиво је истаћи да је Звезда ове сезоне једном већ одмерила снаге са нишким суперлигашем. Било је то у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа, а црвено-бели су славили резултатом 81:65.

Искористио бих ову прилику да позовем навијаче да дођу у што већем броју и да нам пруже подршку. Ми ћемо се потрудити да им се одужимо на прави начин лепом и занимљивом кошаркашком представом – закључио је Лазић.

Повезане вести

Leave a Comment