Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Звезда изгубила добијено и након петераца остала без финала првенства

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у трећем мечу полуфинала домаћег првенства од Партизана, резултатом 11:10, након петераца (1:2, 0:2, 2:1, 4:2, 4:3). Звезда је имала све у својим рукама, али је испустила победу катастрофалном игром и падом средином треће и у првој половини четврте четвртине.

Црвено-бели су сјајно почели и феноменално одиграли прво полувреме. Наиме, Звезда је водила резултатом 5:1, имала све у својим рукама, а домаћи тим није успео да постигне погодак више од 15 минута… Након тога, десио се необјашњив пад, који је доводио до лудила клупу нашег тима. Партизан је везао шест голова, од тога четири у последњој четвртини и повео са 7:5. Ипак, наш тим се вратио са два гола на самом крају, од чега једним 9 секунди пре краја, за петерце!

У овом делу игре, Партизанови играчи су погодили сваки шут, док су у нашим редовима промашили Сава Ранђеловић и Виктор Рашовић, па су црно-бели отишли у финале.

ТОК МЕЧА:

1/4 (1:2)

На самом старту утакмице, Звезда је повела голом Обрадовића, а Шефик је сјајно кренуо у меч и за три минута забележио две одбране, уз једну пресечену лопту. Партизан је изједначио голом на 02:22 до краја прве четвртине, поготком Гогова. Ипак, већ у следећем нападу погодио је Виктор Рашовић и Звезда је поново повела. Имали су црно-бели и стативу у финишу, а наш тим напад уа +2, али је остало 2:1, головима Рашовића и Обрадовића.

Денис Шефик је забележио 6 одбрана у првој четвртини!

2/4 (0:2)

Почетак другог периода поново је обележио голман Звезде, одбраном, а на другој страни је Ешкерт погодио за 3:1! Шефик је још једном зауставио добар покушај домаћих играча, а статива и пречка два пута, па је у тим ситуацијама наш тим имао и среће. На другој страни, црвено-бели нису успевали да погоде мрежу ривала. Ипак, погодио је Виктор Рашовић на 14 секунди пре краја и донео Звезди 4:1!

3/4 (2:1)

Већ на почетку другог полувремена, Рацков је погодио за наш тим у контри, а Шефик одбранио девети пут покушај домаћих, за великих 5:1! Након тајм-аута и више од 15 минута, Јакшић је смањио на 5:2. Након тога, погодио је и Лазић, а домаћи смањили на 5:3. До краја трећег периода, обе екипе су имале прилику да постигну гол, али нису успели ни једни ни други, па је након 24 минута на семафору стајало 3:5.

4/4 (4:2)

У последњој четвртини, Звезди се десило оно што никако није смело. Рано примљени гол, дао је крила домаћима, који су успели да смање на 4:5. Стрелац је био Репановић. На пет минута до краја утакмице досуђен је више него дискутабилан петерац за домаће, који је изазвао смех на Звездиној клупи, а након којег је Мандић донео изједначење свом тиму – 5:5. Након тога, уследио је још један гол Мандића, за серију црно-белих од 5:0 и вођство 6:5. Звезда је промашила зицер у претходном нападу. Црвено-бели су у наредној акцији тражили чист фаул, који није досуђен, да би Мандић још једним голом донео свом тиму два гола предности. Међутим, када били отписани, наши момци су се вратили из мртвих и погоцима браће Рашовић дошли до 7:7 на самом крају!

ПЕТЕРЦИ

0:1 Страхиња Рашовић!

1:1 Мандић

1:2 Његован

2:2 Асановић

Виктор Рашовић промашује

3:2 Танасковић

3:3 Бијелић

4:3 Јакшић

Промашује Сава Ранђеловић

Повезане вести

1 comment

Milan мај 6, 2015 at 23:30

Steta,steta…..Imali smo sve…..Mislim da bi ove godine barem na pairu najkvalitetniji vaterpolo tim Radnicki dobili u finalu.Delija nema ni na vaterpolu ni na zenskoj odbojci,a i tamo smo bili pred finalom posle dobijene prve dve utakmice u gostima,i isto kao u vaterpolu imali bi sanse protiv Vizure u finalu,da nasem sportskom drustvu donesemo 28 titulu u odbojci,u konkurenciji dama naravno.Valjda ce Delije doci sutra na musku odbojku treca utakmica,vodimo dva nula u seriji,jos jedna pobeda pa titula! Nadam se da ce ih biti na basket utakmicama do kraja ove nase lige i verujem osvajanja titule.Pozdrav svima

Reply

Leave a Comment