Moja Crvena Zvezda
Архива

Nikolić spremno očekuje SP u Parizu

Nikola Nikolić uzdanica reprezentacije Srbije i kapiten prvog tima Crvene zvezde (do 90 kilograma)  u Parizu će učestvovati na Svetskom seniorskom prvenstvu.

Pripreme za centralni sportski događaj u ovoj godini za Nikolića su protekle prema utvrđenom planu.

– Kao i uvek završne pripreme klupski smo odradili u Kanjiži. Imali smo odlične uslove i sjajne sparing partnere,  što je trenutno najvažnije- rekao je Nikola Nikolić, kapiten našeg kluba.

Uz odlično odrađene pripreme u Banji Kanjiža na kome su učestvovali borci iz svih država regiona, dobra najava za Pariz su i odlični rezultati našeg kapitena na kontrolnim takmičenjima.

– Pre svega tu je zlatna medalja sa Montenegro open turnira i Kupa Vojvodine. Ipak najvažnije je održavati formu i stalno biti fokusiran na cilj. Smatram da sam  u ovom periodu odlično radio i da potpuno spremno dočekujem predstojeće Svetsko prvenstvo u Parizu.

Ipak u Parizu neće biti ni malo lako. Svetska elita u grad svetlosti dolazi samo sa jednim ciljem, osvajanjem medalje na planetarnom šampionatu.

– Džudo je sport koji se trenira u svim državama sveta i više ne postoje laki protivnici. Svi su u igri za medalju što je činjenica koja najbolje opisuje kakva je konkurencija u našem sportu. Ukoliko ste maksimalno spremni i uz malo sportske sreće vrhunski rezultat nije nedostižan. Kao i uvek do sada i u Parizu ću pružiti maksimum i uveren sam da rezultat neće izostati istakao je Nikola Nikolić.

Повезане вести

Leave a Comment