Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

И Човић против Караџића!

Црвена звезда је решила да овог пута не посустане у свом захтеву за смену Томислава Караџића, а након Звездана Терзића огласио се и потпредседник нашег клуба – Небојша Човић.

Још од 2013. године, када смо имали примедбе на његов рад и започели акцију смењивања, нисам приметио да се нешто променило у српском фудбалу. Да ли се поправила регуларност или суђење? Караџић ради на таласу манипулација који је сада истрошен. Знам да ће бити прича како су неспособна руководства Црвене звезде и осталих клубова, али хајде да разговарамо о резултатима репрезентације, а не које зграде су направјене. Та његова изјава о доживотном обављању функције релативна је ствар„, изјавио је Човић, а преноси Мондо.

Он је на крају додао:

ФСС постоји управо због тих клубова и уколико они затраже да се распишу избори то треба и да се оствари. Караџић се води изреком ‘завади па владај’, али је евидентно да су потребне промене„.

Занимљиво је и то да за разлику од неких ранијих покушаја да се смени Караџић, Црвена звезда ће овај пут партнера тражити и у “вечитом ривалу“, јер како је поручио Човић “ова два клуба представљају перјанице српског фудбала“.

Да ли је на помолу бурно фудбалско лето?

Повезане вести

Leave a Comment