Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда чека Панчевце; Тејић: Фокусирани на победу

После три слободна дана коју су играчи и чланови стручног штаба Црвене звезде Телеком имали после великог успеха и освајања титуле шампиона АБА лиге, црвено-бели су почели са тренинзима у понедељак. Изабранике тренера Дејана Радоњића у уторак од 19 сати очекује меч трећег кола Супер лиге Србије са Тамишом. Утакмица се игра у дворани Пионир пред празним трибинама.

Очекујем победу – почиње причу пред дуел са Панчевцима најмлађи у Звездином табору Марко Тејић.

Сигурно је да је екипа емотивно и физички испражњена после великих напора у плеј-оф серији АБА лиге, али пред нама су нови изазови које ћемо, сигуран сам, дочекати спремни. Тамиш ће покушати да искористи наш умор, сигурно ће имати велики мотив, али ми знамо шта је наш циљ и потрудићемо се да то и остваримо – рекао је Тејић и потом додао:

Чињеница је да имамо улогу фаворита, али то морамо да докажемо на терену. То ћемо успети ако будемо имали максималан приступ. Желимо да наставимо победнички низ као и да освојимо прво место место у лигашком делу такмичења што би нам омогућило предност домаћег терена у плеј-офу. Максимално смо фокусирани на све то, ићи ћемо као и до сада корак по корак. Прва препрека на том путу нам је Тамиш и даћемо све од себе да је савладамо – каже Тејић.

Млади крилни-центар још једном се осврнуо на велики загребачки тријумф:

Осећај је невероватан, просто неописив. Све то је још додатно наглашено јер сам имао прилике да играм у плеј-оф серији. Претходних неколико дана сам сумирао утиске, био сам у Ужицу и на Златибору са пријатељима. Добро сам се одморио и спремно дочекујем финиш сезоне – закључио је Тејић.

Повезане вести

Leave a Comment