Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Други меч финала плеј-офа

Црвена звезда је успешно отворила финалну серију, победивши Партизан са 3:2 на гостујућем терену, и тако направила „брејк“, и повела са 1:0 у победама. Виђен је празник одбојке, утакмица достојна финала и најава још већих борби између ова два тима, а наш тим ће бити у прилици да евентуалном победом стигне на корак од одбране титуле.

Екипе се међусобно одлично познају, у лигашком делу сезоне, Партизан је два пута тријумфовао, и ушао у финалну серију као непоражен. Ипак, црвено-бели су били сталоженији у тренуцима када се ломио први меч финалне серије, и заслужено повели. Најефикаснији у том мечу, као и у неколико последњих мечева у плеј-офу, био је Александар Гмитровић, који је за званични сајт нашег одбојкашког клуба пренео жељу екипе да стигне и до другог „брејка“:

„Као и у претходној утакмици и у овој идемо на победу. Партизан је одлична екипа. Успели смо да остваримо победу у првом мечу и поведемо у серији, тако да ћемо учинити све да направимо исти резултат. Не верујем да ће стручни штаб Партизана направити неке измене у постави. Познајемо их врло добро, баш као и они нас. Нити можемо ми њих, а не могу ни они нас да изненаде на тактичком и играчком плану.“

Подршка одбојкашком клубу и даље изостаје, а свакако би значила у оваквој серији, нарочито имајући у обзир да Звезда успева да из године у годину прави одличне резултате, иако на крају сваке сезоне губи неколико битних играча. И сада нису далеко од циља, и хук са трибина би могао да буде превага, и погура екипу ка новој титули. Серија се игра на три победе, наш тим има предност, али има ту још доста да се игра. Позивамо све да дођу у халу Спортског центра „Визура“ у недељу, и помогну нашем тиму да направи нови „брејк“, и стигне на корак од титуле. За све оне који не буду у могућности да уживо испрате меч, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС2).

Идемо до нове победе!

II утакмица финала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Партизан – Црвена звезда,

СЦ „Визура“, недеља, 03. 05. 2015. године, 16:30h

Повезане вести

Leave a Comment