Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Шампионске мајице и качкети у продаји

Свечану церемонију доделе пехара и шампионског прстења кошаркаши и чланови стручног штаба Црвене звезде Телеком су дочекали потпуно спремни. Наиме, специјално дизајниране мајице и качкети били су унапред припремљени, па су неколико тренутака након последњег звука сирене сви чланови црвено-белог тима били у шампионској одевној комбинацији.

Шампионски лого на предњој страни употпуњен је поруком на полеђини – МИ СМО ТАЈ ТИМ и исписом имена свих 16 играча који су били лиценцирани за ову сезону регионалног такмичења, као и имена девет чланова стручног штаба и лекарског тима.

За мајицама и качкетима који симболишу прву Звездину шампионску титулу у АБА лиги влада велико интересовање. На радост и задовољство многих мајице ће моћи да се купе у слободној продаји, па ће сви они који то желе имати сувенир на историјски успех црвено-белих кошаркаша. Мајице и качкети ће у понедељак моћи да се резервишу на број телефона 011/3284-780, а од уторка 5. маја ће моћи да се купе у службеним просторијама клуба на Малом Калемегдану. Цена качкета је 990 динара, док мајице коштају 1290 динара.

Повезане вести

1 comment

Petar мај 2, 2015 at 12:46

Jel ce biti majica u prodaji van Bg-a?

Reply

Leave a Comment