Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Лазовић и Јовић после Доњег Срема

Црвена звезда је у доброј утакмици успела да савлада екипу Доњег Срема.

Играч утакмице свакако је Дарко Лазовић, који је са два јако лепа гола донео Звезди победу.

– Тешка утакмица после дербија. Посебно психички. Прво полувреме нисмо одиграли на високом нивоу. Имали смо пар прилика које нисмо искористили. У наставку, све је то изгледало много блоље – постигли смо три гола и заслужено победили. Не бих истицао своју игру у први план, али бих се захвалио навијачима што су ми још једном указали поверење и пружили подршку. Остаје нам још пет кола до краја првенства. Нажалост, не зависи све од нас. Морамо да освојимо максималан број бодова, и ослушкујемо резултате највећег ривала – рекао је Дарко Лазовић.

А оно што је виђено у 50. минуту, не гледа се често на српским теренима. Лука Јовић је у потпуности избацио из игре свог чувара и идеално центрирао, за први гол Петра Орландића.

– Задовољан сам својом игром. Нисам се уписао у стрелце, али сам се доста трудио у пољу и надам се дао допринос новој победи екипе. Као и у претходну утакмицу, и ову смо у првих 45 минута ушли лоше. У другом полувремену смо се поправили, повели смо на време, међутим, опет нашим грешкама дозволили противнику да се врати у игру. Срећом, овога пута нисмо кажњени за то, јер смо успели да постигнемо још два гола. До краја првенства ћемо се трудити да победимо све утакмице, и да се надамо да вечити ривал може да испусти бодовну залиху – рекао је Лука Јовић после меча.

Повезане вести

Leave a Comment