Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић и Павићевић пред Доњи Срем

Фудбалери Црвене звезде ће у среду, 29. априла, у ванредном термину одиграти утакмицу 25. кола против Доњег Срема

Доњи Срем ће Црвену звезду дочекати у Новом Саду, од 16 часова и 30 минута. Након ремија у дербију, шеф струке Црвене звезде истиче да су победе до краја првенства императив.

Утакмице после дербија увек су најтеже јер долази до емотивног пражњења. Играмо против екипе која је победила ОФК Београд 4:0, и која је узела веома велики бод у Лучанима. Имају добре појединце, јаки су на прекидима, погледали смо њихове утакмице и добро их анализирали. Наш циљ се зна, победа нам је неопходна и желимо да се у Београд вратимо са три бода. Не могу ни да замислим ситуацију у којој нећемо победити. Играчи су мотивисани самом чињеницом да играју у Црвеној звезди, тако да без обзира на резултат дербија у ком нико никога није победио, мотива не сме и неће изостати – рекао је Лалатовић.

Саво Павићевић се похвално изразио о екипи из Пећинаца, али такође сматра да је победа Црвеној звезди неопходна.

И ја такође очекујем добар резултат. Доњи Срем је екипа која има неколико искусних играча, у последње време су у доброј форми, и квалитетни су. Не смемо да се опуштамо, морамо бити сигурни у себе јер Звезда увек иде на победу. Мотив не може да нам изостане, има још доста бодова у оптицају, и морамо да побеђујемо све до краја – сматра Павићевић.

Ненад Лалатовић ће на располагању имати готово све играче.

Не могу да рачунам само на Ковачевића и на Катаиа, који имају картоне, али имамо алтернативе. Након дугих 15 година, дали смо шансу Звездиној деци. До јуче су наша деца одлазила из клуба јер им није давана шанса, и ти други клубови су се богатили. Ми смо им дали шансу, и они су је искористили. Никада нису играли сениорски фудбал до тада, нису се калили него су одмах гурнути у ватру. То је био ризик који сам прихватио и поносан сам на то што су они ту где јесу. Неки инострани клубови се већ сада интересују за њих. За Јовића, Ристића, Јовановића, голмана Рајковића који је и капитен Црвене звезде и најбољи голман у Србији, и један од најбољих у Европи. Већу минутажу добиће и Грујић и Аврамовски… На свакој утакмици ми смо имали три или четири, а сад ћемо имати пет или шест играча млађих од 20 година. То је једини пут којим Црвена звезда треба да иде и једини начин да изађемо из тешке финансијске ситуације – објаснио је Лалатовић.

Повезане вести

2 comments

otpisani101 апр 28, 2015 at 18:46

niko normalan vise ne veruje u prazne price fudbalera na celu sa trenerom lalatovicem koji ce uci u istoriju zvezde da je u sezoni odigrao dve najgore utakmice protiv komsija u vecitom derbiju…zvezda nema neke vrhunske fudbalere,ali ima bolje od radnickog iz kragujevca gde je zvezda remizirala u kragujevcu od tima koji ispada iz lige…..onda je primila gol u lucanima u 90 minutu i lucanci nemaju bolji tim od zvezde…dolazi novi pazar gde je zvezda prvi put izgubila u istoriji a i novi pazar nema bolji tim od zvezde…kada tome dodamo da je zvezda u 2 vecita derbija kukavickom taktikom trenera izgubila 5 bodova,od raspalog partizana ,onda je jasno zasto je titula izgubljena…lalatovic je imao tim da pobedi gore navedene timove,gde je i realno izgubio titulu kukavickom igrom i svojim neznanjem…jovic,grujic,jovanovic,ristic,rajkovic,avramovski itd. su mnogo bolji fudbaleri od kragujevca,lucana,novog pazara i partizana koga su napustila 2 najbolja fudbalera a uprava im u vecem haosu od ove nase…jedini krivac za zvezdinu ocajnu sezonu je trener lalatovic koji jedini nije imao zvezdino prolece u istoriji kluba…lalatovic mora da podnese ostaku…

Reply
pera апр 28, 2015 at 16:50

Ti prijatelju ovoj deci nisi dao šansu već su oni zaslužili šansu. Šta si učinio kao njihov trener da napreduju ništa. Da li uopšte veruješ u ono što izjavljuješ. To kakav si čovek i trener si pokazao dajući šansu upravo onome ko ne bi smeo da prismrdi u Zvezdi Orlandiću grobaru zarad svoje kože. Odlazi i daj šansu Zvezdi. Da si pravi odmah posle derbija u kome si odigrao najgori fudbal u istoriji kluba jer onakvu blamažu nismo imali ni u jednoj generaciji protiv raspalog penzionerskog kluba iz komšiluka. Sve sem Save je bilo nikakvo od tima koji si izveo do formacije koja je osudjena na propast kad se zatvori zadnja linija uz to igrači koji ne mogu da prenesu loptu preko centra. Tu su upravo falila ta deca koju pominješ Ristić i Grujić koji kod tebe nisu igrali derbi. Šta očekuješ podršku pravih navijača. Dosta smo se lagali teren govori ko vredi a ko ne. Lepo sam ja rekao onog trenutka kad si podvio rep i odreko se jedinog pravog centarfora u klubu da si bivši a bivša je i ova sezona zahvaljujući tebi i Raji Božoviću. Prećutno ste odstranili MIluna, takodje i Despota a to su ta Zvezdina deca koju ti pominješ, oni znaju gde igraju fudbal i kako se voli Zvezda najviše na svetu pa se njoj i najviše daje. Pošteno je da se povučeš i daš priliku da neko sposobniji vaskrsne tim.

Reply

Leave a Comment