Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенски фудбалНајновијеФудбал

Фудбалерке поражене у Крушевцу

Напредак је славио против Црвене звезде пред 150 гледалаца у Крушевцу резултатом 2:0 у првом колу плеј-офа головима Миреле Тенков у 10. и Сузане Петронијевић у 40. минуту.

Домаћи састав је од старта кренуо са жестоким нападима, што је већ у 10. минуту донело резултат. Голгетер Мирела Тенков је затресла мрежу за вођство од 1:0. Фудбалерке Напретка су наставиле да ређају прилике, а једну такву је искористила Сузана Петронијевић пет минута пре одласка на одмор и дуплирала предност другопласираног тима на табели.

Црвено-беле су у наставку желеле да се искупе за слабу партију из првог полувремена. Биле су нешто конкретније, али нису успеле да затресу мрежу, па је домаћи тим вешто сачувао предност и уписао прву победу у финалном делу шампионата. Најбољи утисак од играчица црвено-белих оставила је млада Јована Агбаба.

Напредак – Црвена звезда 2:0 (2:0)

Крушевац – Игралиште Трајала. Гледалаца: 150. Судија: Данијела Марковић (Шиљаковац). Стрелци: Тенков у 10. и Петронијевић у 40. минуту. Жути картони: Тенков и Ђилас (Напредак).

Напредак: Мијајловић, Марковић, Караџић, Јанков, Бонџић, Јовановић (Радовановић), Ђилас, Добродолац, Петронијевић (Јосић), Лисинац (Милојевић), Тенков.

Црвена звезда: Вуковић, Живановић, Агбаба (Ђорђевић), Ђуричек, Тришић, Стефановић, Пантелић, Ерац, Аранђеловић (Теодосијевић), Благојевић, Ђорђевић (Стојановић).

Црвено-беле се налазе на трећем месту табеле са седам пренешених бодова, а у следећем колу дочекују екипу суботичког Спартака, која води на табели са максималним учинком.

Повезане вести

Leave a Comment