Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Били смо изванредни у најбољем мечу АБА лиге ове сезоне

На конференцији за медије после победе у трећем мечи полуфинала плеј-офа АБА лиге, Дејан Радоњић је изјавио да је Црвена звезда одиграла изванредан меч и да је ово била најбоља утакмица у АБА лиги ове сезоне.

– Рекао сам пре меча кад је Партизан вратио брејк, да нас чека тежак меч данас. Победили смо и на корак смо од проласка даље. После меча када је Партизан славио, анализирали смо меч и гледали где смо грешили да би данас овакав Партизан победили. Одиграли смо изванредан меч, мислим да је ово најбоља утакмица у Аба лиги ове сезоне, што сам успео да погледам. Дуел два инспирисана и добра противника, ми смо на нашу срећу били бољи. Вратили смо брејк, идемо кући да се спремимо за сутра. Партизан ће бити бољи, чека нас још жешћа атмосфера, бићемо спреми на све. За нас непријатна ситуација је да су људи из управе нестали на полувремену, не знамо где су, али успели смо да победимо и за њих.

На питање где су нестали чланови управи, Радоњић је одговорио да су били уз екипу до полувремена, до терена, али да их после није видео, а новинар је провоцирао тренера да би требало да их зове телефоном.

О темпу мечева и физичкој спреми и припреми меча за сутра, као и да ли је то узрок пораза у другом мечу, Радоњић је одговорио да је екипа физички фантастично спремна.

– Сматрам да то није разлог пораза у другом мечу, мислим да су други разлози. Можемо да играмо три меча за редом, физички смо одлично припремљени, то није проблем.

Повезане вести

1 comment

Red апр 18, 2015 at 23:31

Ne treba rvanje i nasilje da dozvolimo. Svi za basket!

Reply

Leave a Comment