Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти супериорно до полуфинала и дербија

Ватерполисти Цврене звезде и у другом мечу четвртфинала плеј-офа убедљиво су савладали Наис 18:3 (4:2, 4:1, 6:0, 4:0) и пласирали се у полуфинале где играти против Партизана. Најефикаснији је био Никола Томашевић са 4 гола.

Апослутно се ниједног тренутка није доводило питање победника у питање, већ разлика са којом ће славити црвено-бели. Звезда је од првог минута водила и повећавала предност, а Нишлије су све голове постигли у првом полувремену, два у првој четвртини. На полувремену је било 8:3, а на крају трећег дела 14:3! У наставку су шансу добили и млађи играчи, као и у Нишу, а ватерполисти Наиса нису постигли ниједан гол у другом полувремену, док је Звезда била сигурна десет пута. Ватерполисти из Ниша су зарадили чак 17 искључења, па је то један од разлога убедљивог пораза.

Полуфинална серија стартује наредне суботе, а Партизан има предност домаћег терена.

Црвена звезда – Наис 18:3 (4:2, 4:1, 6:0, 4:0)

Базен СРЦ „Милан Гале Мушкатировић”. Судије: Виријевић (Зрењанин) и Стефановић (Београд). Искључења: Црвена звезда 4, Наис 17. Петерци: Црвена звезда 2 (2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, С. Рашовић 2, Драшовић 1, Танкосић 3, Томашевић 4, Ешкерт, Јовановић, В. Рашовић 2, Ранђеловић, Његован, Рацков 3, Обрадовић 2, Тодоровски, Јовић 1. Тренер: Савић.

НАИС: Лазић, Костић, Павичић, Милић 1, Носовић, М. Милошевић, Живић, Ђурђевић, Станимировић, Ђерђиновић, Васић 1, Д. Милошевић, Самарџић, Поповић 1. Тренер: Благојевић.

Повезане вести

Leave a Comment