Moja Crvena Zvezda
FeaturedАлександарБлоговиВажноНајновије

O улазницама за дерби… Или о нечему много важнијем?!

Жестоко погођени Партизан обратио се саопштењем јавности, или је можда боље рећи, навијачима Црвене звезде. У том саопштењу поручено је да због тога што је Звезда пооштрила мере пред предстојећи дерби у полуфиналу АБА лиге, ниједан навијач црвено-белих неће моћи да уђе на трећу утакмицу, која је на програму неколико дана после прве две, а у којима су домаћини црно-бели.

Звезда је играма у 26 кола регуларног дела АБА лиге обезбедила прво место и предност домаћег терена у, како се испоставило у последњем колу, вечитом дербију, који одлучује о српском представнику у Евролиге наредне сезоне. Клуб са Малог Калемегдана одлучио је и да ту предност искористи тако што ће на првим мечевима полуфинала практично играти само пред својим навијачима. То је оно што је погодило супротни табор, који се огорчен обратио јавности. Између редова се могло прочитати свашта…

И то је реду! Али… Оно што је некада називано новинским архивама, данас је много лакше доступно, а у овом случају и веома лако може доказати и показати много тога. У неким ситуацијама и лицемерје. Да ли је у овом случају у питању проблем са картама? Или нешто много важније?

Овим ћемо и завршити овај текст. Закључите сами.

Лицемерне, клубашке и погрешне су приче…

karte

Повезане вести

1 comment

samo zvezda апр 14, 2015 at 08:29

Sta reci o jednom malom timu njegoj upravi i vecitom kompleksu.Ni jednu kartu da nismo dali,SAMO ZVEZDA DO POBEDE I TITULE!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment