Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице у Суботици за други брејк и меч лопту

Одбојкашице Црвене звезде, у понедељак 13. априла, очекује друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа, у којој ће по трећи пут ове сезоне гостовати НИС Спартаку у Суботици. Прву утакмицу, одиграну пре два дана, црвено-беле су успеле да добију после изгубљеног првог сета и тако направе први корак ка борби за титулу.

После две утакмице регуларног дела у којима је победник одлучен после петог, Звезда је овог пута посао завршила после четири сета. Предвођене Аделом Хелић и капитеном, Јулијом Миловић, приказале су црвено-беле, вероватно, најбољу игру ове сезоне, а резултат није изостао.

НИС Спартак, о чијем квалитету најбољи говори чињеница да су два пута победили Визуру, пружио је још једну добру партију. Предвођене Мартом Дрпом и Александром Цветићанин, одлично су парирале гошћама, али су постустале у завршници сетова.

Поред Хелићеве и Миловићеве, двоцифрене су биле и Миленковић и Лукић. Николина се полако враћа у прави ритам после повреде, и то знатно олакшава посао Ковачевићу који добија и трећег одличног примача у ротацији.

После ове утакмице, серија се сели у Београд, где ће бити одиграна трећа, и евентуална четврта утакмица. Екипа која прва оствари три победе, пласираће се у финале.

У другом полуфиналу, Визура је савладала Јединство из Старе Пазове, а друга утакмица је на програму у исто време као у Суботици.

ХС ,,Дудова шума“, 13. април, 19h.

Повезане вести

Leave a Comment