Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

ДеМаркус Нелсон: Свако у животу има неко посебно место, а ово је једно од таквих за мене, увек ћу памтити овај град и клуб

Огромне салве звуждука и песама које су упућене гостима заменили су аплаузи целе хале. Ником није било јасно, осим њему и нама. ДеМаркус Нелсон је изашао на паркет. На полувремену је добио и поклоне, скандирало се његово име, а он је дресом обрисао лице, да покуша да сакрије велике емоције.

Када сам слетео осетио сам се као да сам дошао кући. Био сам препун емоција, а тек када сам видео навијаче. То је било заиста нешто посебно за мене. Било је чудно играти пред њима у другом дресу. Никада нисам седео на другој клупи, морао сам да идем у свлачионицу за госте. Морам да се захвалим навијачима, недостајали су ми много. Свако у животу има неко посебно место, а ово је једно од таквих за мене. Увек ћу памтити овај град и клуб. Имам доста пријатеља са којима се и даље чујем.

Нелсон за две године није успео да прекине доминацију Партизана, али је пред плеј-оф дуеле имао савет за бивши тим.

Звезда има млад тим, са доста добрим шутерима и играчима који су велики борци. Марјановић игра одлично и све што Црвена звезда треба да ураде у мечу са Партизаном јесте да се опусте. Верујем да ће освојити и АБА лигу и домаћи шампионат.

Галерију фотографија са синоћње утакмице погледајте ОВДЕ.

Повезане вести

Leave a Comment