Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазовић: Хвала навијачима, ову утакмицу ћу памтити заувек

     „Лазовић Дарко, Лазовић Дарко“. Овим речима су Делије поздравиле играча Црвене звезде, који се спремао да изведе најстрожу казну.

Лазовић је затресао мрежу, донео Звезди предност од три гола, али вероватно ће, можда и више од тог гола, памтити скандирање целог стадиона, које је започето са северне трибине.

Како да опишем осећај… Мислим да се до сада нисам лепше осетио. Био сам изненађен, ово заиста нисам очекивао. Хвала навијачима, много ми значи, и свакако да ћу ову утакмицу памтити заувек. Мислим да је то доказ да сам нешто ипак урадио у Црвеној звезди, пре свега понашањем и односом према дресу – рекао је Лазовић, који је уједно био и стрелац трећег гола за Црвену звезду.

zz10982623_912192292175001_9177148806005679092_n

Након пораза у Новом Пазару где смо изгубили важне бодове, успели смо да се вратимо на овој утакмици. Постигли смо на време гол и мирно утакмицу привели крају, односно одвели у ток који смо желели. Остаје мали жал због примљеног гола. Честитам Борцу, мом некадашњем клубу, на партији, и желим им пуно среће у наставку сезоне, и да опстану у лиги. Они су много квалитетнији него што то показује табела – закључио је Лазовић.

Повезане вести

Leave a Comment