Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда дочекује ПАО у Пиониру

У последњем колу Е групе ТОП 16 фазе Евролиге кошаркаши Црвене звезде Телеком дочекаће славни Панатинаикос. Утакмица ће се играти у дворани Пионир у четвртак 9. априла са почетком у 20 сати и 45 минута.

И прошле сезоне Звезда је у Евролиги са зеленима из Атине снаге одмерила у београдском храму кошарке, а утакмица је одиграна у фантастичној атмосфери. Панатинаикос је тада победио тек након продужетка, а после пораза и ове сезоне у неизвесном финишу у дворани ОАКА, црвено-бели силно желе реванш.

Улазнице за овај меч биће у продаји од уторка 7. априла на свим пословницама Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још стотинак продајних места широм Србије) од 10 часова ујутро по непромењеним ценама, а свака особа ће моћи да купи највише четири улазнице.

Карте за трибине коштају 600, а за партер 900 динара. За плаву и белу ложу неопходно је издвојити 1.200, а за ложу 1.500 динара. Цена улазница за почасна места тик уз терен (цоурт сеат) је 10.000 динара.

С обзиром да је продато 4.500 сезонских улазница мало број карата биће пуштен у продају за меч са Панатинаикосом. Зато позивамо навијаче да на време резервишу своје место у Пиониру и пруже велику подршку Звезди у намери да овосезонско учешће у Евролиги заврше на тријумфалан начин.

Још једном желимо посебно да нагласимо да се куповином улазница на најдиректнији начин финансијски може помоћи вољеном клубу да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

1 comment

Марко апр 7, 2015 at 11:39

Јел зна неко где је у БГ-у остало карата?
Ја сам обишао пар продајних места, и нигде нисам нашао више од 1 карте.(Мени требају 3)

Reply

Leave a Comment